Citynära utförsåkning i Nolbybacken

Ski Cruise Utflykt Nolbybacken Sundsvall Birka

Kombinera snabba åk eller djärva hopp med en tur i Sundsvall centrum. Nolbybacken erbjuder fyra nedfarter, 400 meter Fun Park och bara 20 minuters bussfärd in till Stenstan - som Sundsvall centrum också kallas.

Nolbybacken är en av de mest populära skidanläggningarna längs med ostkusten och har två liftar med fyra nedfarter som passar tävlingsåkare och fritidsåkare. Den längsta nedfarten är 700 meter med en fallhöjd på 150 meter. I Nolbybacken hittar du även Vasa Jib Park som är en 400 meter lång Fun Park i fjällklass med hopp och rails i olika svårighetsgrader som utmanar även den erfarne åkaren.

För de lite mindre åkarna finns också en lättare backe med knapplift och ett helt lekland i anslutning till kafé med servering och toalett.

Vi tar dig med buss till och från Nolbybacken där du tillbringar dagen på egen hand. På med pjäxorna och släpp loss utför backarna!

Fakta

Pris: 340:-/vuxen inklusive busstransport och skidpass. Barn 0-5 år 110:-, barn 6-11 år 300:-.

Tid: Vi erbjuder skyttelbussar till och från Nolbybacken mellan 09.00 och 16.00.

Transport: Buss, resan tar cirka 30 min per väg.

Om Nolbybacken: 2 liftar 4 nedfarter, högsta fallhöjd: 150 meter, längsta nedfart: 700 meter.

​ SKIDOR: TA MED EGNA ELLER HYRa

Du ta med egna skidor eller hyra direkt av anläggningen. Båda måste förbokas!

Ta med egna skidor: vi transporterar dem enkelt hela vägen från Stockholm till backen kostnadsfritt. Du bokar skidtransport när du bokar utflykten. ten.

Hyra skidor: Kommer inom kort