Prova på snöskovandring

Ski Cruise Snoskovandring Birka

Kliv av fartyget och kliv in i orörd natur! Utflykten bjuder på snöklädda skogar med härlig gott om tid att prova på snöskovandring. Allt tillsammans med en kunnig lokal guide.

En utflykt fylld av naturupplevelser! Äventyret inleds med en busstur till Sidsjön där vi får prova på snöskovandring tillsammans med lokala guider. Här tar vi oss fram genom orörd natur och njuter av skogens tysthet.

Snöskovandring är en rolig och lättillgänglig sportaktivitet som öppnar möjligheten att komma nära den vitklädda naturen i områden där inte ens skidåkare har några spår. Att vandra med moderna snöskor är en härlig och lättsam upplevelse och under tiden hinner vi verkligen ta in hela naturupplevelsen.

Vi väljer sträcka beroende på snötillgång och går i lugnt tempo med många pauser.

Fakta

Pris: 650:-/person inklusive kunnig guide, snöskor och stavar.

Tid: Cirka tre timmar. Utflykten avgår 09.00. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, exakt avgångstid står på biljetten du får när du checkar in.

Transport: Buss, resan tar 20 minuter per väg.

Övrigt: Normalkondition behövs, klä dig för en heldag utomhus med vinterkängor och täckbyxor. En ryggsäck med vattenflaska och kläder i skikt som kan tas av är bra, man blir svettig av att gå med snöskor. Kan enkelt kombineras med en tur in till Sundsvall centrum, Stenstaden, med skyttelbussar från hamnen. För de som vill går det att köpa till en härlig wok på muurikka över öppen eld.