På skidor kring Sidsjön

Ski Cruise Skidspar Birka

En dag med frisk luft, snö, en rejäl dos motion och värmande gulaschsoppa. Följ med på en 3,5 timmars skidtur tillsammans med kunnig lokal guide.

Följ med på tur till Fågelbergsstugan! Friluftsområdet Sidsjön är gemensam startpunkt när vi tar en skidtur till den mysiga raststugan på Fågelberget, en tur på 5 km enkel väg.

Skidturen går genom skogen till en av de trevliga raststugorna i området där du serveras gulaschsoppa, dryck, kaffe och kaka. Den tar cirka 3,5 timme och ger en rejäl dos motion och frisk luft.

Guiderna är medlemmar i Friluftsfrämjandet i Sundsvall med mycket god lokalkännedom. De hittar överallt mellan granar och snödrivor. Turen är 10 km T/R i fina spår.

SKIDOR: TA MED EGNA ELLER HYRA
Du kan ta med egna skidor eller hyra direkt av anläggningen. Båda måste förbokas!
Ta med egna skidor: Vi transporterar dem direkt till/från Sidsjön kostnadsfritt (de kan inte tas med ombord). Du bokar skidtransport när du bokar utflykten.
Hyra skidor: Vill du hyra skidor klickar du här.

Fakta

Pris: 795:-/person inkl lunch.

Tid: Cirka 4 tim. Utflykten avgår 30-60 minuter efter ankomst till Sundsvall. Exakt avgångstid står på biljetten du får när du checkar in.

Transport: Buss och skidor, totalt cirka 10 km.

Övrigt: Normalkondition, men du bör ha åkt längdskidor tidigare. Ta med egen ryggsäck med vattenflaska och gärna något varmt/torrt att ta på när vi pausar i stugan.