Taxfree

Shoppa till dig själv, din familj eller kattvakten. Fynda smycken, goda viner, parfymer och godsaker. Alltid minst 25 procent billigare än i land.

I Freeport Shopping hittar du riktigt bra erbjudanden på parfym, kosmetik, drycker och leksaker. Fynda bland accessoarer och modedetaljer i Freeport Details. I vår Spa-shop handlar du professionella hudvårdsprodukter från Dermalogica, MARIA ÅKERBERG och Babor. Och har du glömt tandborste eller strumpor så finns det i Lobby Shop i receptionen.

Aktuella erbjudanden

Julset
Taxfree Hydrazen Set Birka

November-december Erbjudanden

Fina erbjudanden för dig som kryssar med oss när vi kommer närmare vintern. Passa på att hitta julklappar till nära och kära!

Clubpris
Taxfree Radiance Boost Set Birka

Club Birka November-december

Extra bra priser för dig som är medlem i Club Birka. Kryssa och möt vintern i trevligt sällskap, fynda klappar till dig själv och andra.

Taxfree Katalog Sprit 1Juni 2018 Birka

Dryck & Godis Katalog Taxfree

Gäller från 1 oktober 2018.

Taxfree Katalog Parfym 1Juni 2018 Birka

Doft & skönhet Katalog Taxfree

Gäller 2018-2019.

Taxfree Zlatan Sport 2018 Birka

Zlatan Sport

ZLATAN SPORT är ett komplett sortiment av groomingprodukter som Zlatan själv använder, varje dag. #zlatansport #therightroutine

Butiker

Taxfree Vin Hand Birka

Freeport Shopping

I vår taxfreebutik Freeport Shopping kan du fynda allt från parfym och kosmetika till drycker, godis och leksaker.


Öppettider

18.00-21.00 och 09.00-13.45

Taxfree Smycke Parlor Birka

Freeport Details

Fynda bland accessoarer och modedetaljer som väskor, plånböcker, solglasögon, halsdukar och smycken.


Öppettider

17.30-21.00 och 09.00-13.45

Taxfree Hand Birka

Spa-shop

I spa-shopen på däck 10 hittar du professionella hudvårdsprodukter från Dermalogica, MARIA ÅKERBERG och Babor till fina sjöpriser.


Öppettider

16.00-21.00 och 08.00-13.30

Mat Dryck Vinbaren Vinflaskor Terrassen Birka

Vinbutik för finsmakaren

I vår fina vinbar på Terrassen, däck 10, har vi samlat ett exklusivt utbud av viner till fantastiska priser. Här hittar du röda och vita viner, champagne och port, alla speciellt utvalda av vår vinexpert.

Taxfree Maria Akerberg Lotion Tre Birka

Maria Åkerberg

Det svenska ekologiska hudvårdsmärket MARIA ÅKERBERG finns hos Birka som enda rederi. Produkterna, inklusive smink, går att köpa och används i behandlingarna i Panorama Spa.Taxfree Shopping Tjej Birka

Lobby Shop

Har du fått en maska på strumpan, glömt packa tandborste eller blöja till barnet? Eller vill du ha något att läsa? Inga problem, hjälpen är nära! Närmare bestämt i Lobby Shop på däck 5 i receptionen.