Spa-behandlingar

Spa Bad Stenar Birka

Njutningsfull lyx från topp till tå med ett 20-tal behandlingar.

Släpp ned axlarna och tryck på pausknappen. Njut av klassisk massage eller exotiska behandlingar med choklad eller aromaoljor. Testa en avstressande Hot Stonemassage eller varför inte ge ansiktet ett ordentligt lyft.

Koppla av i utomhusjacuzzin och i poolerna och avrunda i bastun med sköna skärgårdsvyer. Allt ingår när du bokar en behandling. Vira in dig i frottérocken, stick fötterna i tofflorna och låt oss ta hand om dig en stund!

För att säkra din favoritbehandling och tid rekommenderar vi att du förbokar senast 29 timmar innan avresa.

Våra rekommenderade behandlingar

Taxfree Shopping Spa Babor Birka

Delux Anti-Age

Anti-agebehandling för ett totalt lyft med maximalt utslätande effekt och fastare ansiktskonturer. Huden blir fyllligare med mer elasticitet samtidigt som fi na linjer och rynkor reduceras. Specialmask och liftingmassage kombinerar en lyxig upplevelse med effektivt resultat.

50 min. Pris 745:-

Spa Behandling Toppta3 Boka

TOPP TILL TÅ

En härlig behandling där du väljer en aromaolja som passar just dig och ditt sinne: avslappande eller uppiggande. Vi börjar med att peela hela kroppen silkeslen och följer upp med en lättare helkroppsmassage. Avslutningsvis får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och mask.

80 min. Pris 975:-

Spa Bad Par Pool 2 Birka

Duo Lyx

Delad glädje är dubbel glädje. En underbar upplevelse i 80 minuter tillsammans med älsklingen eller vännen. Behandlingen inleds med att en av er får massage och den andra en ansiktsbehandling följt av fotmassage och fotinpackning. Under tiden den verkar bjuder vi på jordgubbar, choklad och ett glas bubbel eller en hälsodrink. Efter förfriskningen får den som började med massage en ansiktsbehandling och vice versa.

80 min. Pris 995:-/person

Ansiktsbehandlingar

Klassisk Ansiktsbehandling 50 min. Pris 695:-
Klassisk ansiktsbehandling där hudterapeuten skräddarsyr behandlingen utifrån din hudtyp/tillstånd. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, portömning eller massage, brynplock, mask och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling 25 min. Pris 445:-
Intensiv ansiktsbehandling där hudterapeuten fokuserar på ett specifikt område.

Delux Anti-Age 50 min. Pris 745:-
Anti-agebehandling för ett totalt lyft med maximalt utslätande effekt och fastare ansiktskonturer. Huden blir fyllligare med mer elasticitet samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Specialmask och liftingmassage kombinerar en lyxig upplevelse med effektivt resultat.

Exclusive Pure Cell Treatment 75 min. Pris 995:-
Unik ansiktsbehandling med levande växtstamceller från rosenrot som stimulerar kollagenproduktionen, ökar lystern och cellförnyelsen. Passar alla hudtyper.

Frans- & Brynfärg 25 min. Pris 375:-

Kroppsbehandlingar

White Chocolate Peeling 50 min. Pris 695:-
Mjuk saltpeeling med dofter av vanilj och kakao som effektivt avlägsnar döda hudceller och ger en omedelbar len och skön känsla.

Saltpeeling 50 min. Pris 695:-
Kraftfull saltpeeling som avlägsnar döda hudceller. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppsprodukt som lämnar huden mättad och som är anpassad just för dig.

.....

Cream Peeling 50 min. Pris 895:-
En mild krämig kroppspeeling rik på tranbär som förnyar och avlägsnar döda hudceller. I behandlingen får du välja upplevelse, resultat och doft:

Shaping for Body – Formar mitt jag: Mild honungssöt blomdoft av
apelsin, mimosa och mandel.

Energizing lime mandarin – Väcker mitt jag: Energigivande doft av ingefära, lime och jasmin.

Relaxing lavender mint – Lugnar mitt jag: Rogivande doft av citron, lavendel och mint.

Balancing cashmere wood – Balanserar mitt jag: Värmande, kryddig doft av peppar och kardemumma.

.....

Topp till Tå 80 min. Pris 975:-
En härlig behandling där du väljer en aromaolja som passar just dig och ditt sinne: avslappande eller uppiggande. Vi börjar med att peela hela kroppen silkeslen och följer upp med en lättare helkroppsmassage. Avslutningsvis får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och mask.

Händer & fötter

Manikyr 50 min. Pris 695:–
Skönhetsbehandling för händerna som inkluderar uppfräschning av nagelbanden, formning av naglar och handmassage. Behandlingen avslutas med lackning.

Pedikyr 50 min. Pris 695:-
Klassisk fotvård. I behandlingen ingår fotbad, klippning av naglar, nagelband samt borttagning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med lackning eller fotmassage.

Mjuka fötter 25 min. Pris 445:-
Kortare behandling för fötterna där vi fokuserar på ett behov som just du har.

Massage

Hot Stone 50 min. Pris 695:-
Med värmen från lavastenar mjukas stela och spända muskler upp. En härlig antistressbehandling som passar alla och är en upplevelse för både kropp och själ.

Chokladmassage 50 min. Pris 695:-
Skön och avslappnande helkroppsmassage med varm chokladolja, som innehåller extrakt från kakaobönan. Efter behandlingen bjuder vi på choklad och färskpressad juice.

Klassisk Massage 25 min. Pris 445:- / 50 min. Pris 695:-
Djupgående och behandlande massage där massageterapeuten fokuserar på just ditt behov för att mjuka upp spända, stela och trötta muskler.

Spamassage 25 min. Pris 445:-
En avslappnande och mjukare massage för trötta muskler med fokus på baksidan av kroppen.

Birka Special

Duo Lyx 80 min. Pris 995:-per person
Delad glädje är dubbel glädje. En underbar upplevelse i 80 minuter tillsammans med älsklingen eller vännen. Behandlingen inleds med att en av er får massage och den andra en ansiktsbehandling följt av fotmassage och fotinpackning. Under tiden den verkar bjuder vi på jordgubbar, choklad och ett glas bubbel eller en hälsodrink.Efter förfriskningen får den som började med massage en ansiktsbehandling och vice versa. Bokas på telefon 08-702 72 00.

Man

Pure Energy 50 min. Pris 725:-
En kombinerad rygg- och ansiktsbehandling som inleds med en avslappnande ryggmassage som ger ny energi till trötta muskler. Avslutningsvis en återfuktande ansiktsbehandling med rengöring, peeling och mask.

ÖPPETTIDER

Kväll 16.00-21.00 (insläpp fram till 20.00)

Dag 08.00-13.30 (insläpp fram till 12.30)

BRA ATT VETA

  • Behandlingar bokas på webben
  • När du bokar behandling ingår en timmes tillgång till hela Panorama spa med pooler, jacuzzis och bastu (ord pris 195-295:-)
  • För att vara säker på att få plats är det bra att förboka. I mån av plats kan du boka ombord
  • Alla behandlingar utförs av våra diplomerade hud- och massageterapeuter
  • Gravida bör undvika klassisk massage
  • Åldersgräns till Panorama Spa är 12 år