Spa & Bad

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt över skärgården.

Skäm bort dig i Panorama Spa. Tänk avkopplande ansikts- och kroppsbehandlingar, sköna vilstolar, jacuzzi och bastu med havsutsikt. På Terrassen by Birka kan du koppla av med bad, sol och värme året runt, omgiven av lummig medelhavsgrönska.

Spa Bad Pool Terrassen Birka

Terrassen Sol & Pool

Medelhavskänsla med grönska, bad, solstolar och bastu.
Koppla av på vårt inglasade soldäck med bastu, pool, jacuzzi och solstolar. Här är det alltid 27 grader varmt, året runt, tack vare våra konstgjorda solar.

Spa Badrock Par Birka

Panorama Spa

Sköna behandlingar, utomhusjacuzzi och bastu med havsutsikt.
Njut av massage eller exotiska behandlingar och ladda batterierna i inomhus- eller utomhusjacuzzin. Avrunda i bastun med sköna skärgårdsvyer.

Ladda batterierna utomhus

Spa Bad Joggingdack Birka

Löp- och promenadbana

Motionsrunda med havsluft och skärgårdsutsikt! Högst upp, på däck 11 hittar du vår 193 meter långa löpar- eller promenadbana. Det kan vara löparbanan med bäst utsikt i världen. Och vill du springa eller gå lika långt som fartyget åker, cirka 300 km, så får du pinna på för det betyder 1 700 varv.

Familj Barn Fartyg Soldack Skratt Birka

Hitta din plats i solen

När vädret tillåter plockar vi fram sköna fåtöljer och solstolar, både utanför Panorama Spa och soldäck på däck 10 men också på akterdäck, däck 5. Välkommen att slå dig ned, koppla av med en bok eller bara njut av skärgården från första parkett!