Sommar hos Birka

Minisemester med solgaranti*

Upptäck sommarens skönaste häng hos Birka. Tänk vackra, ljusa sommarkvällar. Tänk soldäck och skön musik. Och en vidunderlig utsikt över den glittrande skärgården.

Sommaren är bästa tiden att njuta av skärgård, hav och ljusa kvällar! Den 22 juni öppnar vi Sommarterrassen på riktigt. I Brasseriet serveras allt från god rökta räkor till nygrillade burgare - både med kött och veganska - och mycket däremellan. Ute på däck serveras läskande drycker och partybandet höjer feststämningen medan vi glider genom Stockholms skärgård.

*Om solen värmer kör vi nedcabbat. Om den inte värmer, så är det ändå alltid +27 grader och strålande solsken på Terrassen, tack vare våra artificiella solar.

När eftermiddagen övergår till ljus sommarkväll förvandlas Terrassen till skärgårdens läckraste loungebar med goda cocktails. Det spelar ingen roll om det kommer några droppar, det gigantiska glastaket gör att det känns som om vi sitter på en veranda. Vid fint väder öppnar vi glastaket och släpper in sommarkvällen och festen fortsätter till tonerna av medelhavsinspirerad loungemusik.

Glad sommar!

Se nöjet ombord i Nöjeskalendern / Barer / Restauranger

Sommar hos Birka
22/6-20/8

Noje Soldack Sommarfest Birka

Sommarfest ute

Glid ut genom Stockholms skärgård i feststämning tillsammans med vårt partyband eller trubadur! Varje dag i veckan under sommaren, 22/6-20/8, inleds nöjeskryssningen på vår utomhusscen på Sommarterrassen, däck 10. Och den fortsätter så klart på hemresan, med ännu mer nöje.


Mat Dryck Terrassent Glasbar Korg Birka

Sommar på Terrassen

När eftermiddagen övergår i kväll fortsätter vi inomhus på Terrassen by Birka som förvandlas till skärgårdens läckraste loungebar med goda cocktails. Vid fint väder öppnar vi glastaket och släpper in sommaren och festen fortsätter till tonerna av medelhavsinspirerad loungemusik.


Mat Dryck Brasseriet Hamburgare Sommar Birka

Brasseriet

Välkommen på en spontanmiddag eller lunch i vårt Brasserie med toppläge, bokstavligt talat. Här serveras god mat och läskande drycker, från smått till stort och lite mitt emellan. Du sitter ute när solen skiner och på vår härliga Terrass under glastak om det regnar. Brasseriet är öppet 1/6-22/8.


Noje Birka Sommar Dans

Dans, dans, dans

Alla dagar i veckan spelar partybandet både inne och ute (när vädret tillåter). Sveriges bästa dansband spelar i Club Maritim söndag-torsdag varje vecka. På helgkvällarna tar partyband och DJ:s över och spelar de bästa hitsen ända fram på småtimmarna. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till akterdäck och dansar utomhus.

Sommar hos Birka

Januari
2016

Februari
2016

Mars
2016

April
2016

Maj
2016

Juni
2016

Juli
2016

Augusti
2016

September
2016

Oktober
2016

November
2016

December
2016

3/8 Torsdag

Sommar hos Birka

4/8 Fredag

Sommar hos Birka

5/8 Lördag

Sommar hos Birka

6/8 Söndag

Sommar hos Birka

7/8 Måndag

Sommar hos Birka

8/8 Tisdag

Sommar hos Birka

9/8 Onsdag

Sommar hos Birka

10/8 Torsdag

Sommar hos Birka

11/8 Fredag

Sommar hos Birka

12/8 Lördag

Sommar hos Birka

13/8 Söndag

Sommar hos Birka

18/8 Fredag

Sommar hos Birka

19/8 Lördag

Sommar hos Birka

20/8 Söndag

Sommar hos Birka