Sommar by Birka

Minisemester med solgaranti*

Upptäck sommarens skönaste häng hos Birka. Tänk vackra, ljusa sommarkvällar. Tänk soldäck och skön musik. Och en vidunderlig utsikt över den glittrande skärgården.

Sommaren är bästa tiden att njuta av skärgård, hav och ljusa kvällar! Ute på däck serveras läskande drycker och partybandet höjer feststämningen medan vi glider genom Stockholms skärgård.
När eftermiddagen övergår till ljus sommarkväll förvandlas Terrassen till skärgårdens läckraste loungebar.

*Om solen värmer kör vi nedcabbat. Om den inte värmer, så är det ändå alltid +27 grader och strålande solsken på Terrassen, tack vare våra artificiella solar.

Glad sommar!

Läs mer om artister, DJ:s och band i Nöjeskalendern / Birka Fest

Noje Soldack Sommarfest Birka

Sommarfest ute

Glid ut genom Stockholms skärgård i feststämning tillsammans med vårt partyband eller trubadur! Varje dag i veckan under sommaren, 24/6 – 25/8, inleds nöjeskryssningen på vår utomhusscen på Sommarterrassen, däck 10. Och den fortsätter så klart på hemresan, med ännu mer nöje.


Mat Dryck Terrassent Glasbar Korg Birka

Sommar på Terrassen

När eftermiddagen övergår i kväll fortsätter vi inomhus på Terrassen by Birka som förvandlas till skärgårdens läckraste loungebar med goda cocktails. Vid fint väder öppnar vi glastaket och släpper in sommaren och festen fortsätter till tonerna av medelhavsinspirerad loungemusik.


Mat Dryck Brasseriet Hamburgare Sommar Birka

Brasseriet

Välkommen på en spontanmiddag eller lunch i vårt Brasserie med toppläge, bokstavligt talat. Här serveras god mat och läskande drycker, från smått till stort och lite mitt emellan. Du sitter ute när solen skiner och på vår härliga Terrass under glastak om det regnar.

Noje Birka Sommar Dans

Dans, dans, dans

Alla dagar i veckan spelar partybandet både inne och ute (när vädret tillåter). Sveriges bästa dansband spelar i Backstage söndag-torsdag varje vecka. På helgkvällarna tar partyband och DJ:s över och spelar de bästa hitsen ända fram på småtimmarna. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till akterdäck och dansar utomhus.

Sommar by Birka

Januari
2018

Februari
2018

Mars
2018

April
2018

Maj
2018

Juni
2018

Juli
2018

Augusti
2018

September
2018

Oktober
2018

November
2018

December
2018

22/6 Måndag

Sommar by Birka

23/6 Tisdag

Sommar by Birka

24/6 Onsdag

Sommar by Birka

25/6 Torsdag

Sommar by Birka

26/6 Fredag

Sommar by Birka

27/6 Lördag

Sommar by Birka