Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar allt från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

Extremt roligt!
Dj2

Silent disco Musik i trådlösa hörlurar

Välj själv vilken typ av musik du vill dansa till. Vår Dj spelar 3 olika musikstilar som hörs i trådlösa hörlurar. Väldigt kul och måste testas! Kl 22-01 på Terrassen, några lördagar i höst.

Noje Artist Dansband Blackjack Logo Birka

Dansband i höst

Dansa och sväng om till några av Sveriges bästa dansband; Donnez, Drifters, Kindbergs, Voyage, BlackJack, Jontez, Martinez, Highlights, Date, Micke Ahlgrens, Sandins, Chiquita, Jive och Bob Stevens... bara för att nämna några.

Fre & lör
Noje Fest Dans Hander Birka

Helgens bästa fest

Starta kvällen med god mat, partytrubadur och förfest med DJ och skönt poolhäng i Pool Club. Festen fortsätter sedan hela natten lång med DJ:s och Club hits på Dance Club i Club Maritim och Weekeend Lounge på Terrassen. Fira helgen med oss!

Noje Birka Dj Gloria Birka

Glorias 50+ Disco

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar, 26/10 och 23/11.

Nöje Dans Par Dansband Logo Liten Ny Birka

fre-lör Dansbandshelg

Birka älskar dansband också under helgen. I december bjuder vi på ännu en av våra populära dansbandshelger. Det blir dans i hela 7,5 timme per kryssning! 8 och 9/12

Noje Kajpartaj Haaks Duojag Tredrag Westin 2017 Birka

Kajpartaj

Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Liveunderhållning med bl.a Duo Jag, Haaks, TreDrag, Smalare än Thord och Ann Westin - inte en lugn stund! 11/11.

Noje The Fantastic Four Logo Grupp Birka

Höstens bästa Krogshow

The Fantastic Four är tillbaka med en ny krogshow! 3-rättersmiddag, suverän underhållning och härlig fest på Terrassen. Pris från 795:–/person.

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndagar & Tisdagar Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig. Läs mer

Noje Birka Jukebox Onsdag Gitarr

Onsdagar Birka Jukebox

Dansa till dansband varje onsdag och njut av massor av underhållning. Våra nöjesartister bjuder på liveunderhållning, aktiviteter och disco, allt toppat med kända gästband i olika musikstilar. Läs mer.

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdagar Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt! Dans till husbandet, underhållande gästband, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco. Läs mer.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredagar & Lördagar Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Läs mer.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndagar Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut. Läs mer.