Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du liveband, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar all från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

Fre & lör
Noje Birka Fest Dj

Härlig fest i helgen

Starta kvällen med god mat, partytrubadur och förfest med DJ och skönt poolhäng på Pool Club. Festen fortsätter sedan hela natten lång med DJ:s och Club hits på Dance Club i Club Maritim och Weekeend Lounge uppe på Terrassen. Fira helgen med oss!

Noje Dans Dansband Vikingarna Samtliga Medlemmar Birka

Dansbandshelg

Birka älskar dansband också på fredag och lördag! Danshelg med bl.a Vikingarna 21/4 och 22/4 och releasefest för skivan ”Kramgoa låtar 30”. Kvällen fortsätter med DJ:s och dans till Clubhits.

Noje Artist Rongedal Birka

Birka unplugged Rongedal

Magnus och Henrik Rongedal har gjort succé i Melodifestivalen och Så ska det Låta. Sedan dess har de släppt skivor, turnerat och levererat musik i sin bästa form. Sveriges mest musikaliska duo gör ingen missnöjd, se dem underhålla unplugged på Terrassen by Birka. 
Datum: 6/4

Noje Birka Dj Gloria Birka

Glorias 50+ Disco

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar. 
Datum: 27/4, 18/5, 24/8 och 28/9

Noje Dansband Larz Kristerz Logo Birka

Larz Kristerz 24/4 och 25/4

Birka älskar dansband! Non-stopdansa till de populära dansbanden Larz Kristerz och Chiquita.

Noje Gastartist Eric Gadd Framifran Birka

Birka Unplugged Eric Gadd

Sveriges soulkung är högaktuell med tre EP's som släpps i vår med både återinspelad och nyskriven musik. I maj gör han comeback på Birka. Kanske blir du bland de första att höra någon av de nya låtarna!
Datum: 4/5

Noje Husband Bad Influence Birka

Vårfest med partyband

I maj firar vi in våren med extra festliga helger. Dansa till några av Sveriges populäraste partyband och DJs. Ett tips är att starta kvällen med en läcker BBQ-middag i restaurang Compagniet innan festen tar vid. Aktuella band: Bad Influence 5/5, 6/5, Hoffman Cirkus 12/5, 13/5 och Duojag 19/5 och 20/5.

Noje Soul Train Summer Dans Bokning Birka

Soul Train Summer Cruise

Sommarens härligaste fest! En soulig kryss med Sveriges gladaste gäster. Dansen börjar på akterdäck redan innan fartyget lämnar kajen. Avresa 10/6.

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndagar & Tisdagar Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig. Läs mer

Noje Birka Jukebox Onsdag Gitarr

Onsdagar Birka Jukebox

Dansa till dansband varje onsdag och njut av massor av underhållning. Våra nöjesartister bjuder på shower, aktiviteter och disco, allt toppat med kända gästartister i olika musikstilar. Läs mer.

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdagar Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt! Dans till husbandet, DJs och fartfyllda shower. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco. Läs mer.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredagar & Lördagar Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och shower med våra egna artister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Läs mer.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndagar Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut. Läs mer.