Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar allt från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

play/pause
mute/unmute
fullscreen

Fredag & lördag är bäst i skärgården

Vi kastar loss 17.00 och sen får våra DJs och partyband dansgolvet att koka sent in på natten. Häng med på en riktig helgfest och vakna upp till en härligt uppdukad frukostbuffé!

Kryssningar Langkryssning Skicruise Afterski Birka

2 dygn Ski Cruise - En maxad skidweekend!

Ett skepp kommer lastat med skidåkare! Följ med oss norrut för skidåkning, god mat, after ski och 80-talsfest, 14/2

Noje Dj Gloria Glitter Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. 12/12

play/pause
mute/unmute
fullscreen

Birka älskar Dansband

Måndag & tisdag non stop-dans. Onsdagar höjs tempot något. Här spelar Micke Ahlgren´s, ett av alla de dansband som sprider dansglädje hos oss!

Kryssning Soul Train Discocruise Puff Birka

Soul Train - Disco Cruise

Soul Train DJ:s Disteli & Müller laddar upp för ett festdygn du inte får missa! Dansa, festa, träffa härliga människor, 7/3

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndag, Tisdag & Onsdag Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. På onsdagar höjer vi tempot lite och bjuder på dansband av det mer moderna slaget. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig.

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdag Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt!

Dans till dansband, feststämning med husband och trubadur, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen med DJ Gloria.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredag & Lördag Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJ:s natten lång.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndag Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut.

Noje Birka Unplugged Logo Farg Birka

Utvalda torsdagar Birka Unplugged

Se specialinbjudna artister uppträda unplugged på Terrassen by Birka! Personligt och intimt, med skärgården alldeles utanför. Välkommen att uppleva unika, akustiska spelningar utöver det vanliga!