Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar allt från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fre & lör Maxad fest i vår!

Starta kvällen med partytrubadur och förfest med DJ och skönt poolhäng i Pool Club. Festen fortsätter sedan hela natten lång med DJ:s och Club hits på Dance Club i Backstage och Disco på Terrassen.

Noje Elisa Lindstrom Birka

Elisa Lindström

Birka Unplugged, Elisa Lindström har trots sin ringa ålder uppnått mycket. Hon är inte bara känd för sin fantastiska sång utan har även deltagit i Melodifestivalen med låten "Casanova". 13/6

Noje Dj Gloria Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. 22/8, 19/9

Slutsålt!
Noje Magnus Carlsson Boka Birka

Magnus Carlsson

Birka Unplugged. En av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har varit medlem i dansbandet Barbados, popgruppen Alcazar och är sedan flera år soloartist. 30/5

Kryssningar Kajpartaj November 2019 Birka

Kajpartaj

Höstens stora livepartaj! Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party, 9/11

Noje Dansband Jive Stor 2018 Birka

Dansbandsvärme

Birka Älskar Dansband! Dansa dig varm till några av Sveriges bästa dansband - varje vecka! PS! Prova vårt splitternya dansgolv!

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndagar, Tisdagar & Onsdagar Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. På onsdagar höjer vi tempot lite och bjuder på dansband av det mer moderna slaget. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig. Läs mer

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdagar Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt!

Dans till dansband, feststämning med husband och trubadur, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen med DJ Gloria. Läs mer.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredagar & Lördagar Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Läs mer.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndagar Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut. Läs mer.

Noje Birka Unplugged Logo Farg2 Birka

Utvalda torsdagar Birka Unplugged

Se specialinbjudna artister uppträda unplugged på Terrassen by Birka! Personligt och intimt, med skärgården alldeles utanför. Välkommen att uppleva unika, akustiska spelningar utöver det vanliga! Läs mer.