Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar allt från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredag & lördag Birka fest

Starta kvällen med partytrubadur och förfest med DJ och skönt poolhäng i Pool Club. Festen fortsätter sedan hela natten lång med DJ:s och Club hits på Dance Club i Club Maritim och Disco på Terrassen.

Noje Artist Martin Almgren 2018 Birka

Martin Almgren

Efter Idolvinsten 2015 har vi sett Martin i Melodifestivalen och på Sverigeturnéer. En folkkär artist med stor röst. 27/9

play/pause
mute/unmute
fullscreen

Dinner Show The Original Band spelar Abbas hits

Upplev en helkväll med trerättersmiddag och show med THE ORIGINAL BAND som spelar ABBAs världshits! 5-9/11, 12-16/11

Måste provas!
Noje Silent Disco Lur Birka

Silent disco

Äntligen tillbaka! Välj själv vilken typ av musik du vill dansa till. Vi spelar 3 olika musikstilar som hörs i trådlösa hörlurar. Utvalda fredagar och lördagar, kl 23-02.

Noje Artist Emilia Unplugged2 2018 Birka

Emilia

Emilia fick ett sagolikt genombrott med världshiten ”Big Big World”. På Birka spelar hon tillsammans med sitt jazzband The Little Big Big Band. 4/10.

Noje Soul Train Puff Birka

Soul Train Cruise

Världsunik spelning med DJ StoneBridge, som ligger bakom megahiten "Show Me Love" och artisten Robin S! 6/10

Noje Dj Gloria Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Alltid fullt på dansgolvet på torsdagar! 20/9, 18/10, 22/11 och 13/12.

Kryssningar Kajpartaj Livemusik Birka

Kajpartaj

Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Underhållning med Duo Jag, Haaks, Tredrag, Hasse Brontén, Marmeladorkestern, Stefan Gunnarsson, Hat Over Hills - inte en lugn stund! 10/11.

play/pause
mute/unmute
fullscreen

fredag & lördag Dansbandshelg

Birka älskar dansband även på helgen. Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till några av Sveriges bästa dansband, 7/12 och 8/12.

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndagar, Tisdagar & Onsdagar Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. På onsdagar höjer vi tempot lite och bjuder på dansband av det mer moderna slaget. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig. Läs mer

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdagar Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt!

Dans till dansband, feststämning med husband och trubadur, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen med DJ Gloria. Läs mer.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredagar & Lördagar Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Läs mer.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndagar Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut. Läs mer.

Noje Birka Unplugged Logo Farg2 Birka

Utvalda torsdagar Birka Unplugged

Se specialinbjudna artister uppträda unplugged på Terrassen by Birka! Personligt och intimt, med skärgården alldeles utanför. Välkommen att uppleva unika, akustiska spelningar utöver det vanliga! Läs mer.