Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar allt från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

Fre & lör
Forfest Birka

Börja tidigare Förfest i terminalen

Kom till terminalen redan kl 15, fredag och lördag och börja förfesten med DJ, mingel och erbjudande i barer. Vad kul, då ses vi lite tidigare på helgerna!

Noje Lurar Birka

Terrassen By Night

Discot på Terrassen tillbaka! Nattklubb med fullt ös och DJ:s som spelar olika teman; 80 & 90-tal, Latino, Schlager och Eurovision. Utvalda fredagar och lördagar, kl 23.00-02.00.

Extremt kul!
Noje Silent Disco Lur Birka

Silent disco Musik i trådlösa hörlurar

Äntligen tillbaka! Välj själv vilken typ av musik du vill dansa till. Vi spelar 3 olika musikstilar som hörs i trådlösa hörlurar. Måste testas! Utvalda helger, april - juni.

play/pause
mute/unmute
fullscreen

Soul Train Summer Cruise

Packa solglasögonen, festhumöret och dina skönaste dansskor och ladda upp för våra dubbla Sommar-kryssar: Soul Train Sing-A-Long 9/6, Soul, Vind & Vatten 18/8

Noje Birka Dj Gloria Birka

Glorias 50+ Disco

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar, 12/4, 24/5.

Noje Dansband Matz Bladhs Stor Birka

Dansbandsvärme

Dansa och sväng om till några av Sveriges bästa dansband; Matz Bladhs, Jive, Martinez, Black Jack, Drifters och Micke Ahlgrens... för att nämna några.

Fre & lör
Noje Fest Dans Hander Birka

Helgens bästa fest

Starta kvällen med god mat, partytrubadur och förfest med DJ och skönt poolhäng i Pool Club. Festen fortsätter sedan hela natten lång med DJ:s och Club hits på Dance Club i Club Maritim och Weekeend Lounge på Terrassen. Fira helgen med oss!

Nöje Dans Par Dansband Logo Liten Ny Birka

fre-lör Dansbandshelg

Birka älskar dansband också under helgen. Följ med på en av våra populära dansbandshelger, 20/4 och 21/4

Noje Unplugged 2018 Jessica Andersson Birka

Birka Unplugged

Lyssna och se dina idoler under unika akustiska spelningar. Personligt och intimt. Jessica Andersson, 17/5.

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndagar, Tisdagar & Onsdagar Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. På onsdagar höjer vi tempot lite och bjuder på dansband av det mer moderna slaget. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig. Läs mer

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdagar Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt! Dans till husbandet, underhållande gästband, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco. Läs mer.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredagar & Lördagar Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Läs mer.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndagar Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut. Läs mer.