Nya nöjesvindar ombord på Birka!

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du liveband, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer – vad passar just dig bäst?

Nöjeskalender augusti >>
Nöjeskalender september >>
Nöjeskalender oktober >>
Nöjeskalender november >>
Nöjeskalender december >>

Sök pris och boka
 

Smakprov på vad som händer ombord

kajpartaj

Sensommarens bästa fest 3/9

Sensommarens största fest!
Förra årets succé tillbaka! KAJPARTAJ med Duo Jag, Haaks och Tre Drag! Detta är kryssen för alla som älskar liveunderhållning av alla slag. Musik, standup, magi, pianobarsunderhållning, trubadur, rundpingis m.m i en salig blandning. Självklart har vi även med oss våra bästa DJ’s om någon blir extra danssugen.

Pris från 275:-/person

Läs mer » Boka

David_Lindgren_03

BIRKA UNPLUGGED: DAVID LINDGREN 8/9

Att för tredje gången i rad gå direkt till final i Melodifestivalen, leda Sveriges största och mest populära barnshow och samtidigt spela en av huvudrollerna i musikalen Jersey Boys har gjort David en av Sveriges mest folkkära och uppskattade artister.

Han har medverkat i TV-programmet ”Så ska det låta” i SVT ett flertal gånger där han gjort succé och tagit tittarna med storm med sin charm och stora röst.

Läs mer » Boka

dance club legends

Soul train / Dance Club Legends 1/10

En retro-resa med 80-talets bästa klubbar och dansmusik i fokus!

Ombord får du möta den bästa 80-talsmusiken från klassika klubbar såsom: Garage, Café Opera, Huset, Evergreens, Daily News Café, AD på Hasselbacken och Alexandras. Varje klubb representeras av en av sina Resident DJ:s.

Pris från 600:-/person

Läs mer » Boka

Kikki-Danielsson

Birka Unplugged: Kikki Danielsson 13/10

Kikki är ännu en gång namnet på allas läppar. Senaste plattan ”Postcard from a painted lady” har mottagits mycket väl av kritikerna. Trettio år efter ”Bra vibrationer” är det nu country som gäller – och stilen är tidslös.

Hon har vart med länge och vet hur man levererar – såväl gammalt som nytt. Det råder inga tvivel om att Kikki är tillbaka och att hennes röst är starkare än någonsin.

Läs mer » Boka

Eric-Gadd

Birka Unplugged: Eric Gadd 20/10

Sveriges okrönte soulkung kommer till M/S Birka torsdagen 20/10. Tre gånger har Eric Gadd tagit hem priset som årets artist på Grammis-galan.

De senaste åren har Eric skördat stora liveframgångar. Förra sommaren var han ute på en akustisk turné och han fortsätter på samma på Terrassen by Birka.

Förutom låtar ur hans befintliga repertoar kommer Eric Gadd även spela nytt material.

Läs mer » Boka

Broken door

Broken Door 17/11

2010 släppte duon Broken Door låten ”Angel” som snabbt blev en stor hit. Sedan dess har gruppen haft flera radiohits och turnerat flitigt runt om i Sverige.

Bandet består av Pier och Tobias som träffades 2006. Tillsammans mixar de pop, rock och soul i sin ständiga jakt på nya musikaliska idéer.

Torsdag 17/11 på Terrassen by Birka!

Boka

dansbandshelger

Dansbandshelger 14-15/10 och 16-17/12

Birka älskar dansband även på helgen. Missa inte våra dansbandshelger nu i höst! Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till dubbla dansband i Club Maritim, allt för dig som älskar dans.
Fredag och lördag 14-15/10 och 16-17/12

Boka våra dansbandshelger redan nu! Platserna kommer gå åt snabbt. Välj vårt Dansbandspaket för 549:-/person eller boka och välj det du själv önskar. Välkomna ombord!

Läs mer » Boka

Våra nöjesdagar

Birka älskar dansband - måndag & tisdag

Måndag & Tisdag: Släpp loss till Sveriges bästa dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig.

Läs mer »

Jukebox

Onsdag: En härlig dans- och nöjeskryssning

Nyhet! Dansa till dansband varje onsdag och njut av massor av underhållning. Våra nöjesartister bjuder på shower, aktiviteter och disco, allt toppat med kända gästartister i olika musikstilar.

Läs mer »

Birka nöje för alla smaker - torsdag

Torsdag: Nöje för alla smaker

Lämna vardagen för en natt! Dans till husbandet, DJs och fartfyllda shower. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco.

Läs mer »

Birka fest fredag & lördag

Fredag & lördag: Fira helgen med en härlig fest

Vår helg bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och shower med våra egna artister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång.

Läs mer »

Förläng helgen med Birka - söndag

Söndag: Förläng helgen med en kryssning i skärgården

Varva ner i spa, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom till dansbandet. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut.

Läs mer »