Nya nöjesvindar ombord på Birka!

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du liveband, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer – vad passar just dig bäst?

Nöjeskalender oktober >>
Nöjeskalender november >>
Nöjeskalender december >>

Sök pris och boka
 

Smakprov på vad som händer ombord

Vikingarna

Vikingarna är tillbaka!

Nordens största dansband är tillbaka!.
I januari gör Nya Vikingarna sin livedebut med fyra unika spelningar ombord på Birka. Bli allra först med att dansa till alla kramgoa klassiker den 9, 10, 23 och 24 januari 2017. Bara hos Birka!

Läs mer » Boka

Eric-Gadd

Birka Unplugged: Eric Gadd 20/10

Sveriges okrönte soulkung kommer till M/S Birka torsdagen 20/10. Tre gånger har Eric Gadd tagit hem priset som årets artist på Grammis-galan.

De senaste åren har Eric skördat stora liveframgångar. Förra sommaren var han ute på en akustisk turné och han fortsätter på samma på Terrassen by Birka.

Förutom låtar ur hans befintliga repertoar kommer Eric Gadd även spela nytt material.

Läs mer » Boka

Larz Kristerz

Larz-Kristerz 24/10 och 25/10

Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter ett ”Larz-Kristerz” större än de kunnat ana och nu turnerar de över hela Sverige och har släppt fyra skivor under skivbolaget Sony Music’s vingar.

Måndag 24/10 och tisdag 25/10

Boka

Sten & Stanley

Sten & Stanley 26/10

Sten & Stanley har levererat hits efter hits genom åren. Alla har vi hört dansbandsklassiker som ”Jag vill vara din Margareta” och ”Haver ni sett Karlsson”.

Onsdag 26/10, kl 22.30 i Club Maritim

Boka

DJ Gloria på Birka

DJ Glorias 50+ disco

Glorias 50+ Disco är tillbaka! Dansklubb ombord för den första discogenerationen i ett exklusivt samarbete med DJ Gloria. Fullt ös i 160-takt utlovas av Sveriges häftigaste DJ och klubbarrangör.

DJ Gloria, alias Madelein Månsson, utbildade sig vid 64 års ålder till discjockey av Stakka Bos bror Martin Renck.

Torsdag 27/10 på Terrassen by Birka.

Läs mer » Boka

Broken door

Broken Door 17/11

2010 släppte duon Broken Door låten ”Angel” som snabbt blev en stor hit. Sedan dess har gruppen haft flera radiohits och turnerat flitigt runt om i Sverige.

Bandet består av Pier och Tobias som träffades 2006. Tillsammans mixar de pop, rock och soul i sin ständiga jakt på nya musikaliska idéer.

Torsdag 17/11 på Terrassen by Birka!

Boka

dansbandshelger

Dansbandshelger 16+17/12

Birka älskar dansband även på helgen. Missa inte våra dansbandshelger nu i höst! Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till dubbla dansband i Club Maritim, allt för dig som älskar dans.
Fredag och lördag 16+17/12

Boka våra dansbandshelger redan nu! Platserna kommer gå åt snabbt. Välj vårt Dansbandspaket för 549:-/person eller boka och välj det du själv önskar. Välkomna ombord!

Läs mer » Boka

Christmas Cruise med Soultrain

CHRISTMAS CRUISE MED SOULTRAIN 25/12

På allmän begäran presenterar vi årets julklapp för alla som behöver en minisemester under julen. För dig som vill umgås med glada, partysugna gäster och dansa natten lång, Soul Train Style…

Läs mer » Boka

Våra nöjesdagar

Birka älskar dansband - måndag & tisdag

Måndag & Tisdag: Släpp loss till Sveriges bästa dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig.

Läs mer »

Jukebox

Onsdag: En härlig dans- och nöjeskryssning

Nyhet! Dansa till dansband varje onsdag och njut av massor av underhållning. Våra nöjesartister bjuder på shower, aktiviteter och disco, allt toppat med kända gästartister i olika musikstilar.

Läs mer »

Birka nöje för alla smaker - torsdag

Torsdag: Nöje för alla smaker

Lämna vardagen för en natt! Dans till husbandet, DJs och fartfyllda shower. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco.

Läs mer »

Birka fest fredag & lördag

Fredag & lördag: Fira helgen med en härlig fest

Vår helg bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och shower med våra egna artister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång.

Läs mer »

Förläng helgen med Birka - söndag

Söndag: Förläng helgen med en kryssning i skärgården

Varva ner i spa, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom till dansbandet. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut.

Läs mer »