Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar all från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Birka tipsar

Fre & lör
Noje Fest Dans Hander Birka

Härlig fest i helgen

Starta kvällen med god mat, partytrubadur och förfest med DJ och skönt poolhäng i Pool Club. Festen fortsätter sedan hela natten lång med DJ:s och Club hits på Dance Club i Club Maritim och Weekeend Lounge på Terrassen. Fira helgen med oss!

Noje Birka Sommar Dans

Sommar hos Birka

Skärgård och ljusa sommarkvällar! Då öppnar vi Sommarterrassen, i Brasseriet serveras smårätter och ute på däck höjer partybandet feststämningen medan vi färdas i sommarnatten, 22/6-20/8.

Noje Hat Over Hills Birka

Partyband och fest

Välkommen till skärgårdens skönaste fest med några av Sveriges bästa partyband! 26/5 och 27/5 spelar Hat over Hills och våra DJ:s till långt in på natten. Partypaket från 695:-/pers.

Noje Soul Train Summer Dans Bokning Birka

Soul Train Summer Cruise

Sommarens härligaste fest! En soulig kryss med Sveriges gladaste gäster. Dansen börjar på akterdäck redan innan fartyget lämnar kajen, 10/6.

Noje Dj Gloria Birka

DJ Glorias 50+ disco

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar, 24/8 och 28/9.

Noje Kajpartaj Haaks Duojag Tredrag Westin 2017 Birka

Kajpartaj

Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Liveunderhållning med bl.a Duo Jag, Haaks, TreDrag, Smalare än Thord och Ann Westin - inte en lugn stund! 11/11.

Noje The Fantastic Four Sax Birka

Middag och show med The Fantastic Four

I november är The Fantastic Four tillbaka med en ny krogshow! Välkommen till en helkväll med trerättersmiddag, förstklassig underhållning och härlig fest i Östersjöns enda vinterträdgård.

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndagar & Tisdagar Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på non stop-dans till några av Sveriges allra bästa dansband. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig. Läs mer

Noje Birka Jukebox Onsdag Gitarr

Onsdagar Birka Jukebox

Dansa till dansband varje onsdag och njut av massor av underhållning. Våra nöjesartister bjuder på liveunderhållning, aktiviteter och disco, allt toppat med kända gästband i olika musikstilar. Läs mer.

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdagar Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt! Dans till husbandet, underhållande gästband, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco. Läs mer.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredagar & Lördagar Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Läs mer.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndagar Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut. Läs mer.