Nöjen & Aktiviteter

Nöjeskalender artister och nöje

Vill du dansa till Sveriges bästa dansband eller DJs med de senaste clubhitsen? Gillar du partyband, dansband, kända gästartister eller trubadurer – vad passar just dig bäst?

Aktiviteter att göra ombord

Låt dig inspireras! Vi anordnar allt från dyckesprovningar på egen hand eller med sommelier, casinoskola, träning med Friskis&Svettis och teambuilding.

Kryssningar Soul Train Cruise 20 Birka

Soul Train Cruise - The 20’s Cruise

Vi firar 20-talet med en Gatsby-inspirerad kryssning i lyxens tecken.
Den här kryssen kommer bli något alldeles extra! 3/10 Läs mer

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Birka Fest Cotton Club Extra Puff

DISCOFEBER BY BIRKA - COTTON CLUB

En fredag per månad bjuder Cotton Club på lyxigt livemusik-disco. 21/8 Läs mer

Nöjesveckan

Noje Birka Alskar Dansband

Måndag, Tisdag & Onsdag Birka älskar dansband

Älskar du dansband lika mycket som vi? På måndag och tisdag bjuder vi på dans till några av Sveriges allra bästa dansband. På onsdagar höjer vi tempot lite och bjuder på dansband av det mer moderna slaget. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig.

Noje Birka Noje Torsdag

Torsdag Birka Nöje

Lämna vardagen för en natt!

Dans till dansband, feststämning med husband och trubadur, disco och liveuppträdanden med våra nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen med DJ Gloria.

Noje Birka Fest Fredag Lordag

Fredag & Lördag Birka Fest

Våra helger bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJ:s natten lång.

Noje Birka Sondag Avkoppling

Söndag Birka Söndag

Varva ner vid spat, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom på dansgolvet till dansbandet som spelar. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – vi ser till att helgen aldrig tar slut.

Noje Birka Unplugged Logo Farg Birka

Utvalda torsdagar Birka Unplugged

Se specialinbjudna artister uppträda unplugged på Terrassen by Birka! Personligt och intimt, med skärgården alldeles utanför. Välkommen att uppleva unika, akustiska spelningar utöver det vanliga!