Julbordsupplevelse

Vi älskar julen! Därför vill vi ge dig en alldeles speciell julbordsupplevelse med klassiska smaker, gnistrande granar, tusentals snöflingor och en och annan överraskning.

Vårt julbord är huvudnumret och våra köksmästare bjuder på traditionella, svenska smaker. Juldoftande klassiker som olika sorters sill och lax, Janssons och griljerad svensk skinka, revbensspjäll och lutfisk. Efterrättsbordet lockar med ris à la malta och mandelmusslor. Och som stjärnan på toppen av granen – ett helt godisrum.

Upptäck en förtrollad julbordsupplevelse hos oss på Birka Cruises.

Magiskt julbord 20/11-21/12

Julbord 475:-/person inkl dryck

Clubpris 450:-/person inkl dryck

Ordinarie pris vid köp ombord 495:-.
Barn 0-5 år äter för 0:-, 6-11 år 50% rabatt.

Julbord med företaget. Skicka in en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

Noje Julshow Artist Birka

Tindrande julshow

Våra artister bjuder på en julshow med skönsång och mycket värme, toppat med massor av julglitter. Kom i härlig julstämning ombord tillsammans med oss.

Mat Dryck Julbord Sjosalen Buffe Vintersmak

Glimrande julstämning

Till det klassiska julbordet bjuder vi på en vintervärld du knappt har sett maken till med granar, ljus och julpynt från golv till tak och fönster. Och som stjärnan på toppen av granen, en och annan magisk överraskning. Eller som Margitta och Zenita sa vid premiären förra året: ”Som en dröm att komma in här”. ”NK kan slänga sig i väggen”.

Mat Dryck Julbord Sjosalen Applen Vintersmak

Klassiskt svenskt julbord

På Birkas julbord finns alla klassiker du kan tänka dig – inte undra på att det är så populärt! Från sill och lax i alla former till griljerad svensk skinka och kalkonbröst, lutfisk, prinskorv, köttbullar, Janssons, vargtasspaté och rökta torskromsröra. Men lämna rum till någon av alla desserter, som ris à la malta och julstubbe. Och så klart, ett besök i godisrummet!