Wellnesskryssning

med 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett nytt och eget utvecklat koncept för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Wellnesskryssning ombord på M/S Birka Stockholm

Vi har lagt fokus på ett kryssningsprogram med kunskapsinspiration, wellness och allt du behöver. Du går ombord som du är och kliver i hamn med nya redskap för att må bättre i kropp, själ och tanke.

Vi har skräddarsytt en wellnessritual ombord som bygger på fyra byggstenar för din livsviktiga hälsa.

Livsstil och wellness (Annette Lefterow)
En föreläsning om hur egenvård i vardagen kan ge dig bättre hälsa och livskvalitet. Lefterow-metoden består av 8 vägar mot hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Alla deltagare får boken ”Din guide till wellness”.

Spa och anti-age
En prova på aktivitet där du får veta allt om anti-age och hudvård för ansiktet. Dessutom får du lära dig att göra en enklare skönhetsbehandling och massage på dig själv,

Yoga och meditation (Annika Jankell)
Här får du lära dig vilka övningar som passar bäst för din yoga hemma. Övningar som stärker kroppen från topp till tå samt hjälper dig att dämpa oro och stress.

Mat – mixa frukt och grönt som ger lycka, energi och hormonhälsa
Du kliver in i den förtrollande världen av alla skönhetens frukter, bär, grönsaker och kryddor, som kan göra dig till en hälsodrottning hemma i ditt kök.

Under kryssningen får du ta del av samtliga aktiviteter.

1,6 & 2,6 miljonerklubbens Wellnesskryssning är ett koncept utvecklat och framtagit av vår ambassadör och wellnessexpert Annette Lefterow.

Från 1 394:-/person
21 timmar, avresa 28/4

  • Del i 2-bäddshytt Cabin Ekonomi
  • 3-rätters kryssningsmeny
  • Skepparlunch
  • Välkomstmingel med mousserande vin och snittar
  • Wellnessprogram
  • Morgonrock och tofflor

Boka senast 25/4