Vikingarna är tillbaka!
Premiärspelningar på Birka 9, 10, 23 och 24 januari

Nordens största dansband är tillbaka.

Extra extra!

En historisk återförening! För första gången har du chans att se Christer Sjögren uppträda live med Nya Vikingarna. Christer återförenas med bandet men bara för en kväll, den 23/1 hos Birka Cruises. Christer uppträder med Nya Vikingarna mellan 18.00 och 18.30 i Club Maritim.

  • Christer Sjögren gör ett inhopp och uppträder tillsammans med Nya Vikingarna den 23/1 mellan 18.00 och 18.30 i Club Maritim. Christer uppträder inte senare på kvällen.
  • Boka måltid ombord tidigast 18.30 om du önskar se Nya Vikingarna med Christer Sjögren.
    Kontakta Birkas kundservice 08-702 72 00 om du har frågor angående detta.

– – – – – – –

I januari 2017 gör Nya Vikingarna sin livedebut med fyra unika spelningar hos Birka Cruises. Vill du bli allra först med att dansa till alla kramgoa klassiker så är du välkommen på kryssning den 9, 10, 23 och 24 januari 2017.

Den nya konstellationen består av tre veteraner från Vikingarna: Erik Lihm, Kenth Andersson och Johan Norgren. Tillsammans med en ny sångare, Kenneth Wahlberg, bildar de Nya Vikingarna. På scen får de även förstärkning av ytterligare 3 professionella musiker.

För mer än 12 år sedan gjorde Nordens största dansband genom tiderna sin allra sista konsert och gick skilda vägar efter 11 miljoner sålda album, ett 40-tal låtar på Svensktoppen och 43 år på dansbanorna. Nu är de alltså tillbaka som Nya Vikingarna med urpremiär hos oss på Birka i januari.

Datum: 23 och 24 januari 2017

Boka premiärkryssning

– – – – – – – – –

Bara på Birka! Vikingarna
från 475:-/person

Unikt paket med dans till Vikingarnas återförening.

  • Hytt
  • Middag
  • Bussanslutning

Boka viking-paketet
 

Thomas Deutgen

Konferencier: Thomas Deutgen

Spelningarna med Vikingarna presenteras av Thomas Deutgen, Sveriges ledande dansbandsexpert, som nyligen gjorde tittarsuccé med Tack för Dansen i TV4 där Vikingarna återförenades inför en miljonpublik.

Det blir intervjuer med bandet, musikunderhållning och tävlingar med chans att vinna souvenirer från Vikingarna.

Thomas Deutgen har även varit programledare för TV4:s dansbandskampen, och hörs även som programledare för P4 Dans i Sveriges Radio.


 

I den 1,5 minuter långa trailern får vi se när bandet repar på Kajplats 155, terminal och mötesplats hos oss på Birka Cruises. Producent: Viktor Petrovski.