Friskis träningskryssning

I samarbete med Friskis erbjuder vi fyra unika träningskryssningar med massor av träning och upplevelser. Men också avkoppling och kul möten i världens kanske vackraste skärgård.

Börja med ett danspass innan trerättersmiddagen, avsluta kvällen med god natt-yoga. Starta söndagen lugnt med yoga, flex soft och fortsätt med cross utomhus med utsikt över skärgården. Allt ingår!

Förena nytta med nöje och packa träningsväskan! Oavsett om du reser själv eller med bästa vännerna kan vi lova en härlig skärgårdskryssning med god mat och träning.

Medlemspris 495:-/person (ord. pris 820:-)

21 timmar, avresor 2020: 23/8, 13/9 (SOFT), 27/9 och 15/11 (SOFT)

I priset ingår

  • Del i tvåbäddshytt Cabin Standard
  • 3-rätters middag
  • Träningspass under ledning av Friskis&Svettis: danspass,
    god nattyoga, morgonyoga, flex softpass och cross
  • Smoothie och energibar
  • Bussanslutning

* Under SOFT-kryssningarna kör vi lite lugnare, mjukare, softare tempo, med träning som fortfarande är rejäl och effektiv, men mer tillåtande och ostressad.

Program Söndag

Vi kliver ombord på söndag eftermiddag och träffas högst upp på däck 10, där Terrassen ligger. I den grönskande och inbjudande baren serveras en energirik smoothie som välkomstdrink. Vi hälsar på varandra och går igenom programmet.

På med träningskläder och därefter till danssalongen Maritim på däck 5. Men det blir ingen styrdans utan ett härligt danspass á la F&S i 30 minuter. Härma och häng på!

Därefter till hytten för dusch och ombyte till kvällens middag som serveras i Companiet på däck 6. Vi äter en trerättersmiddag tillsammans som ingår i priset, men du betalar din dryck själv.

Därefter är det fri lek ombord enligt rederiets ordinarie kryssningsprogram, som bjuder på pianobar, dans (dansband och disco), shopping och spa.

Om du vill avslutar du kvällen med god natt-yoga på Terrassen, högst upp på däck 10. Genom glastaket kan du se stjärnorna samtidigt som du varvar ner med mjuk och skön yoga i 30 minuter. Ta med egen yogamatta! Efter det sover du gott.

Program Måndag

Måndag morgon kan du välja mellan morgonyoga, flex soft eller sovmorgon. Därefter frukost som du betalar själv.

Förmiddagen bjuder på Birka-cross, ett specialträningspass med styrka och rörlighet. Eller workshop om mindfulness och mental träning.

Vi avslutar vår kryssning där vi började, högst upp på Terrassen på plan 10 med ett gemensamt pass och smoothies. Sedan kan du äta lunch medan vi återvänder till Stockholm genom den vackra skärgården.

Har du frågor om träningen: Tina Reuterswärd, Reseklubben/Friskis&Svettis Stockholm 072-072 02 23, reseklubben@friskispressen.se

Vid frågor om bokning, hytt, mat, transferbuss med mera är du välkommen att ringa 08-702 72 00 eller mejla kundsupport@birka.se