Soul Train Summer Cruise

play/pause
mute/unmute
fullscreen

Packa solglasögonen, festhumöret och dina skönaste dansskor och ladda upp för våra dubbla Sommar-kryssar.

Då många inte kan hänga med på grund av skolavslutningar eller semester, har vi tillsammans med Birka lyckats hitta ett till datum i augusti då vi precis som vanligt chartrat hela fartyget.

Att kryssa med oss på sommaren är en magisk upplevelse. Vi har fest på terminalens terrass, på akterdäck på väg ut från Stockholm och på återresan. Kolla videon ovan från en av våra tidigare kryssar.

DJ-vänner som åker med är under planering.

Soul Train Sol Vind Vatten Birka

Soul, Vind & Vatten 18/8

18-19 augusti är temat Soul, Vind & Vatten. Vi hyllar Svensk Soul och firar vår Augustikryss med att klä oss i vitt och hattar. Är du klädd i detta under kryssen och fastnar på bild har du chans att vinna en lyxkryssning med Birka för två i en Seafront Lyx-svit med middag och brunch inkluderad.  Vi bjuder dessutom på en musikalisk överraskning.  Dance, Dance, Dance...


Pris från 695:-/person med del i 2-bäddshytt Cabin Ekonomi.
Måltidsbokning tillkommer och är obligatorisk.

Nojesoul Train Terrassen Birka

Disteli & Müller

Soul Train DJ:s Disteli & Müller tar med sig den underbara stämningen från Soul Train After Work på Café Opera och den bästa dansmusiken från 70-talet till idag.


Vi kommer att bjuda på en hel del nyheter och överraskningar, så se till att boka din plats direkt. Varje sommar är det helt utsålt i månader före avgång, så vänta inte.