Santa Cruise - julkryssning

Kryssning till tomten i Lappland

Renar, midvinter, norra polcirkeln och kanske norrsken. Julen 2018 gör vi det möjligt för alla snälla barn och vuxna att uppleva en magisk vintervärld i Lappland. Och att hälsa på hos tomten på självaste julafton. Följ med oss på en unik julkryssning! 

Samla hela familjen och fira en annorlunda jul tillsammans utan måsten och stök. Det här är en resa för dig som har sett och gjort det mesta, nästan som en polarexpedition fast med betydligt bekvämare inramning.

Som kronan på verket finns en hel värld av upplevelser ombord med julens alla aktiviteter, smaker och musik och dans. Allt toppat med shopping, spabehandlingar, sol och pool.

Träffa tomten på julafton!
Ända uppe vid norra polcirkeln, i SantaPark i Rovaniemi, bor tomten med familj, nissar och sina lurviga vänner renarna. Inne i berget öppnar sig en magisk värld med tomtens postkontor, julklappsverkstad och isprinsessor. Och så julaftons absoluta höjdpunkt, ett besök hos världens ende officiella tomte som tar emot oss trots att det är hans mest hektiska dag på året!

​Intresseanmälan

22-26 december 2018

I december 2018 kryssar vi och hälsar på tomten igen.
Lämna din mejladress i vår Intresseanmälan, så meddelar vi dig när kryssningen är öppen för bokning. Då missar du inget!

Välkommen!