Romkryssningar

Välkommen på årets romhändelse i Norden - Birkas romkryssningar!

På årets mässa uppe på Terrassen så har vi samlat det absolut bästa från romvärlden och självklart följer även den oberoende globala romambassadören Ian Burrell med på alla tre kryssningar. Denna gång är vi även oerhört stolta över att kunna presentera mannen bakom Foursquare Distillery, Richard Seale, som i dagarna blev utsedd till världens bästa romproducent för fjärde gången i rad. Han följer med oss på torsdagskryssningen.

Vi har flera Nordenpremiärer, bl.a. från Kuba, unika utgåvor med delvis svenskt ursprung, nyheter från klassiska Zacapa och en egen Single Cask från Plantation! Ingen god rom utan cigarrer - självklart har vi Habanos Nordic på plats och så har Swedish Match tagit fram ett nytt romsnus för året.

Mässan är öppen, utresa: 17.00-22.00 och hemresa: 10.30-13.30. Förboka din biljett som inkluderar entré, ett Birka provglas samt två biljetter för provsmakning! Fler provsmakningsbiljetter finns att köpa på mässområdet på Terrassen.

Rommässan framflyttad

På grund av att flera utländska arrangörer på vår Rommässa dessvärre har tvingats ställa in sitt deltagande kommer vi att flytta fram mässaktiviteterna 19-21/3 till ett senare datum i höst. Kryssningarna under de aktuella dagarna planeras däremot att avgå som vanligt.

Du som är inbokad på mässans aktiviteter kommer att kontaktas personligen inom kort angående om/avbokning. Du behöver alltså i nuläget inte göra något själv eller höra av dig till oss. I nuläget är trycket på vår kundservice stort och vi ber därför om överseende att det kan ta några dagar innan du hör från oss.

Bra att veta

  • Mässan finns på Terrassen by Birka, däck 10.
  • Öppet 17.00-22.00 (dag 1) och 10.30-13.30 (dag 2)
  • Masterclasses och föreläsningar hålls i vår konferensavdelning på däck 6
  • Entré till mässan förbokas på webben. Pris 100:-. I priset ingår ett Birka Cruises provningsglas som du får ta med hem och två provsmakningsbiljetter. Kan bokas ombord i mån av plats.
  • Du kan köpa ytterligare provsmakningsbiljetter på plats i häften om 10 biljetter för 200:-

PS! Under dessa kryssningar är poolen på Terrassen inte öppen för bad. Däremot håller vårt SPA med tillhörande bubbelpooler öppet som vanligt.

Upptäck Birka

Mat Dryck Tom Whiskybaren Birka

Birka träffar Tom och Sebastian i Whiskybaren

226 sorters whisky, 70 romsorter och ett 15-tal olika cigarrer.
Sebastian och Tom är två av de som håller ordning i Whiskybaren.


"Ingen kan komma hit och säga att de testat allt vi har på hyllan"