Premiär för vårt nya upplevelsedäck

Upptäck alla nyheter i januari 2019

Vi vill att semesterkänslan ska infinna sig så snart du kommer ombord. Därför gör vi om hela vårt entrédäck: bar och café, reception, mer shopping och en ny läcker nattklubb. Välkommen till 1450 kvadratmeter nya upplevelser!

Vi firar med en hejdundrande festvecka 23-31/1! Den startar med vår Club-kryssning, fortsätter med DJ Gloria, Birka Fest, extra mycket dansband och toppas med att den legendariska nattklubben Alexandra's återuppstår för en kväll! Kom och fira med oss och spana in allt nytt.

Premiärkryssa från 200:-

Lobby Entre Soffgrupp Birka

The Lobby - Café & bar

Kliv direkt in i fartygets hjärta! I vårt nya läckra vardagsrum befinner du dig i händelsernas centrum. Slå dig ner i sköna soffor och fåtöljer, njut av ett glas eller en klassisk svensk fika och titta ut över skärgården. Miljön med snygga mattor, svenska designmöbler och gröna växter är skapad av Lervik Design.

OBS bilden är en illustration. Avvikelser kan förekomma

Nattklubb Birka

Backstage - ny nattklubb

När du kliver i vår nattklubb "Backstage" gör du entré till en sober miljö inspirerad av show- och nöjesvärlden. Med snygg design och inredning, ett brett utbud av goda drinkar, underhållning alla dagar och bättre dansgolv roar du dig till långt in på natten.

OBS bilden är en illustration. Avvikelser kan förekomma

Butik Interior Varor Birka

Details - Mer shopping

I vår nya butik hittar du en bra mix av varumärken, kläder, accessoarer, inredning och presenter. Låt dig inspireras och shoppa i en läcker miljö.

OBS bilden är en illustration. Avvikelser kan förekomma

Detta händer under premiärveckan

Kryssningar Nattklubb Alexandra Charles Rott Birka

31/1 NATTKLUBBEN ALEXANDRA’S

Den legendariska nattklubben Alexandra's återuppstår en enda kväll! Vimla med Alexandra Charles von Hoffsten och hennes specialinbjudna gästartister. Kvällen arrangeras till förmån för 1,6 & 2,6 miljonerklubben som arbetar för kvinnors hälsa.
Gästartister: Cotton Club, Blossom & Kayo, DJ Joakim Langer, Deri Rowlands & Pancho m.fl.

Få platser!
Club Birka Strydans Birka

Club Birka-kryssning 23/1

Vad är bättre än att rivstarta premiärveckan med en Club-kryssning för våra allra trognaste gäster. 21 timmar fyllda av nöje, dans, show, överraskningar och förmånliga Club-rabatter.

Noje Dj Gloria Birka

24/1 DJ Gloria

Alltid fullt på dansgolvet när DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare.

Kryssningar Eric Saade Birka

25/1 & 26/1 Birka fest med Eric Saade

Eric Saade, en av landets mest framgångsrika popartister inviger den nya nattklubben Backstage ombord på Birka. Tillsammans med sitt stora band bjuder Eric på en specialkomponerad och lyxig nattklubbsshow med allt ifrån hans hits från Melodifestivalen till ”Så mycket bättre”-tolkningar och hans senaste material.

Nöje Dansband Micke Ahlgrens Birka

27/1, 28/1, 29/1 & 30/1 Birka dansband

Vi kick-startar dansåret med extra många dubbla dansbandsdagar. Testa vårt nya dansgolv till några av Sveriges bästa dansband; Chiquita, Titanix, Micke Ahlgrens och Callinaz m. fl.