Nattklubben Alexandra’s

Missa inte årets stora nöjeshändelse

Legendariska nattklubben Alexandra’s återuppstår för en kväll för första gången sedan 1988. Det sker den 31 januari i samband med att vi inviger vår nya nattklubb. Kvällen är ett välgörenhetsevent för att stödja 1,6 & 2,6 miljonerklubbens arbete.

Vimla med Alexandra och hennes specialinbjudna gäster. Återupplev känslan av Alexandra´s för en kväll med en spännande mix av trevliga gäster, skön atmosfär och bra musik. För att skapa den rätta stämningen underhåller bland andra Sveriges mesta partyorkester Cotton Club med gästartisterna Kayo och Blossom, DJ Joakim Langer samt i pianobaren Deri & Pancho m. fl. Räkna också med en och annan överraskning under kvällen…

25% av biljettintäkterna på denna kryssning går direkt till
1,6 & 2,6 miljonerklubbens arbete för kvinnor och hälsa*

Festkryssa från 200:-

21 timmar, avresa 31/1

Samarbeten 1 6 Miljonrerklubben Birka

*1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell organisation som arbetar för kvinnors hälsa och för livskvalitet hela livet. Den ideella organisationen grundades 1998 på initiativ av Alexandra Charles. Namnet har sitt ursprung i att det 1998 fanns 1,6 miljoner kvinnor över 45 år i Sverige. Tio år senare bildades 2,6 miljonerklubben för kvinnor från 25 år och uppåt. Med ca 33 000 medlemmar är den en av landets största ickepolitiska kvinnoföreningar. De senaste åren har de delat ut stipendier på cirka sex miljoner kronor till medicinsk forskning på kvinnors hälsa. Insamlade medel går till Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som har 90-konto.
Läs mer och bli medlem