Krogshow med The Fantastic Four

Succén är tillbaka! De spelade för utsålda hus förra året. Nu är The Fantastic Four äntligen tillbaka hos Birka med en ny krogshow!

Höstens show är fylld med 50- och 60-talshits, denna gången med ännu fler klassiska Motownlåtar. Krogshowen flyttar dessutom upp till vår vinterträdgård Terrassen by Birka på däck 10.  

Oavsett om du reser själv eller med bästa vännerna, hela tjocka släkten eller jobbarkompisarna kan vi lova dig en härlig kväll med god mat och ett sanslöst sväng – det är omöjligt att sitta still.

Välkommen till en helkväll med trerättersmiddag, förstklassig underhållning och härlig fest i Östersjöns enda vinterträdgård.

Pris från 795:–/person
Clubpris från 765:-/person
22 timmar

I prisexemplet ingår:

  • 3-rättersmiddag exkl dryck
  • Show med The Fantastic Four i kategori Silver
  • Del i 2-bäddshytt Cabin Standard

Avresa 20-23/11, 27-30/11

...Ett smakprov på de sista minuterna under premiärkvällen....

Sittplatser och priser

Du kan välja mellan tre olika sittplatskategorier: Guld, Silver och Brons. I priset för Guld och Silver ingår trerättersmiddag exkl dryck, i priset för Brons ingår tre tapas och ett glas Birka Cuvée, show och hytt.

Guld 795:-/person (Club 765:-)

Silver 695:-/person (Club 665:-)

Brons 425:-/person

Inkl. trerättersmiddag Inkl. trerättersmiddag Inkl. tre tapas och ett glas Birka Cuvée
Här sitter du på första parkett och ser showen utmärkt Här sitter du vid sidan om scenen, delar av din sikt kan vara skymd Här sitter du i baren eller vid ett av våra barbord, sikten är delvis skymd

En fullspäckad nöjeskväll!

Terrassen by Birka öppnar kl 18.00 och showen startar strax efter. Ta en fördrink i vår läckra glasbar innan du slår dig ned till dukat bord. Show och middag pågår till 21.00. Efteråt är det bara att dansa vidare till dansband eller disco, sjunga med i pianobaren eller lyssna på soft musik på Terrassen.

Meny

I kategori Guld och Silver serveras en trerättersmiddag. Dryck till middagen tillkommer. Komplettera gärna med något av våra vinpaket.

I kategori Brons serveras tre svenska tapas och ett glas Birka Cuvée. Övrig dryck tillkommer. Denna kategori är ett bra alternativ för dig som vill äta något lite lättare.

Nöje Gästartist Fantastic Four Birka

The Fantastic Four

Historien om den svenska vokalgruppen The Fantastic Four började 2001. Sedan dess har gruppen gett ut två skivor, varit med i otaliga TV-framträdanden och fått en stor publik i hela landet. 2012 medverkade gruppen i världens största talangtävling ”World Championship of Performing Arts” i USA där de i konkurrens med 7000 aktörer från 40 länder tog hem priset som ”Best vocal group” och hela tävlingens förstapris ”2012 Senior Grand Champion Performer of the Year”!

Några röster från november 2016


”Det var en superhärlig show och supergod mat!”
Janne P


”Mycket god mat och underhållningen suverän, kommer nästa vecka igen. Guldplatsen.”
Agneta A


”Var där i onsdags, var fantastiskt bra och mycket god mat. En toppenkväll.”
Catarina A


”Otroligt bra underhållning.”
Anita H


”Stort tack Birka för en härlig kryssning med god mat och dryck och showen med fantastiska The Fantastic Four”
Therese L