Mat- och träningskryssning

Följ med på mat- och träningskryssning i samarbete med ICA och Friskis&Svettis.

Kickstarta hösten och följ med på en skärgårdskryssning i hälsans kölvatten. Under 21 fullspäckade timmar får du en rejäl nystart med träning under ledning av Friskis&Svettis med allt från yogaklasser till danspass och cross. Allt toppat med massor av god mat, underhållning och avkoppling. Ta del av inspirerande föreläsningar med bland andra Let's Dance-stjärnan och dansaren Tobias Karlsson, ICAs kunniga dietist Paula Frösell och Friskis&Svettis träningsproffs.

Pris från 995:-/person
21 timmar, avresa 30/8

Ingår i priset:

  • Del i 2-bäddshytt i Cabin ekonomi
  • Måltidspaket inkl. välkomstsmoothie, 2-rättersmiddag och brunch
  • Föreläsningar
  • Träning och underhållning

Träningspass och föreläsningar kan bokas inom kort. Vi skickar ett mail till alla som bokat kryssningen så fort aktiviteterna blir bokningsbara.

Inspirerande försläsningar

Kryssning Forelasare Tobias Karlsson Birka

Livet - Inte alltid en dans på rosor

Let´s Dance-stjärnan, dansaren och koreografen Tobias Karlsson delar med sig om sitt liv och sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in och om allas lika värde.

Han berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och fortsätta våga drömma.


Inspireras av hur Tobias lever sin dröm – och hur du kan leva din!

Kryssning Dietist Paula Frosell Birka
Kryssning Ica Friskis Birka

ICAs dietist

Med på resan finns självklart också ICAs dietist Paula. Hon har ett speciellt intresse för bland annat preventiv hälsa, alltså vilka livsstilsval vi alla kan göra för att öka våra chanser till att må bra längre, och kost vid träning. Därför kommer hon bjuda på just detta; föreläsningar och workshops med fokus på hälsosam, hållbar mat och på hur man bör äta i samband med träning.

Det kommer också finnas möjlighet att boka in sig på miniföreläsningar med olika teman för att djupdyka i just dina funderingar.

Utöver detta kommer vi kommer även att anordna många andra intressanta föreläsningar och aktiviteter på båten.