Litteraturkryssning med Stockholmsförfattarna
26 mars 2017

För dig som älskar böcker eller är nyfiken på hur man börjar skriva

Pris från 628:-/person

I priset ingår

  • Del i Cabin Ekonomi-hytt
  • Stockholmsförfattarnas program med workshops och föreläsningar

Boka kryssning

PS. Middagsbokning bokas separat men ingår i vårt prisexempel ovan.
 

Föreläsningar och workshops

PeKå Englund som en gång lovade sig själv att han aldrig, aldrig skulle bli författare, berättar om sitt skrivande och sina framgångsrika romaner Född på en söndag samt Några rader till Svartåns finaste krokodil.

Birgitta Backlund Andersson berättar om sin resa från gangsterdrottning till författare. Birgitta har skrivit självbiografin Blondie samt Lustans Tivoli.

Pia F Davidson berättar hur man kommer igång som författare och hur man förvaltar sitt författarskap. Pia började skriva efter det att hon fyllt femtio. Hon har skrivit Så tuktas en svinpäls samt I likets vänkrets.

Lourdes Daza–Gillman lär oss allt om research. Lourdes som inte bara är författare utan också konstnär, har skrivit två samhällskritiska kriminaldramer vid namn Vanmakt samt Verkan.

Staffan Öberg, berättar allt man behöver veta för att ge ut sin egen bok. Staffan har publicerat sju böcker som egenutgivare, bland annat en deckartrilogi vid namn Morden i Yttsäter, som utspelar sig i en by i Ångermanland.

Lill Viljesten är författare och illustratör till barnböckerna om Cappe Kartong. Lill berättar om arbetet med att skriva ett släktepos över fyra generationer i form av en trilogi.

Irené Jansson, författaren till Entreprenörskap och Ekonomi med hjärta, leder en workshop där du får testa korta skrivövningar.

Cecilia Lindblad, är författare och lektör. Hon berättar hur en lektör arbetar samt ger respons på din text. Cecilia har skrivit Och sedan aldrig mer samt Det havet gömde.

Välkommen till en kryssning där du står i centrum!