Ski Cruise

Säsongens mest maxade skidweekend!

Ett skepp kommer lastat med skidåkare! Följ med oss norrut för en maxad weekend med härlig skidåkning, god mat, flytande after ski och 80-talsfest.

Vi lämnar Stockholm för vintersportsstaden Sundsvall och säsongens skidweekend. Festligheterna börjar redan när vi stiger ombord och fortsätter hela helgen. Väl framme i Sundsvall är det dags att spänna på sig pjäxorna för en heldag med Hälsinglands högsta fallhöjd i Hassela Ski Resort eller välja mellan längdskidor och mer citynära alternativ. Eller varför inte testa curling? Sundsvall är en riktigt vintersportspärla.

Efter en dag i backen drar vår flytande after ski igång med showbandet Duo Jag som lovar ordentligt med drag under pjäxorna! Vi bjuder också på 80-talsfest med Micke Syd, Lili & Susie och Ankie Bagger och massa mer! Plus allt annat härligt du kan göra ombord, som bad, sol, avslappning i vårt spa, njuta av säsongsbetonade middagar och shopping såklart.

Ta med kompisarna, kollegorna och alla du känner på en alldeles unik skidweekend. Kryssning + skidåkning = sant!

SkiCruise avgick 14/2 2020

Kryssningar Langkryssning Skicruise Isbar Utedack Birka

110% after ski

Utebar och Jägermeister är givet på en riktigt after ski. När du kommer tillbaka från backen har våra vänner på Jägermeister fixat iordning sin utebar på akterdäck. Helt gjord i is. Sa någon ice cold?

Ta med företaget utför

Skicka in en offertförfrågan så hör vi av oss och styr upp en maxad kick-off!

Fri transport av skidor

Åker du med på någon av våra skidutflykter kan du ta med egen utrustning eller hyra direkt av skidanläggningen (se respektive utflykt). Du kan inte ta med dig skidor ombord men vi tar hand om dem när du checkar in och transporterar dem direkt till skidbacken. Utan kostnad så klart. OBS! Skidtransport måste förbokas, det gör du på respektive utflykt.


Vintersportstaden Sundsvall och Hassela Ski Resort

Om det är någon stad som stolt kan kalla sig för vintersportstad så är det Sundsvall. Inom någon mils radie från stadskärnan finns både slalombackar och längdskidspår. Som grädde på moset ligger Hassela Ski Resort med 20 nedfarter bara en timme härifrån.

Fullvallat nöje!

Flytande after ski och 80-talsfest!

After ski och fullt drag under pjäxorna med superbandet Duo Jag och röj till partybandet No Limits. Festen fortsätter med 80-talsfest, ladda för alla de största hitsen! Lili & Susie uppträder med bl a ”Oh Mama”, ”Okey Okey”, ”Bara du och jag” för att nämna några, Micke Syd med hitlåtar från Gyllene Tider och Ankie Bagger med klassikerna ”People say it’s in the air” och ”Where were you last night”.

En riktig nostalgitrip – det kommer var omöjligt att sitta still även för trötta skidben!

Noje Partyband Duojag Logo2 Birka
Noje Lili Susie 80 Tal Logo Birka
Noje Anki Bagger 80 Tal Logo2 Birka
Noje Lili Susie Micke 80 Tal Logo2 Birka
Noje Partyband Nolimits Logo2 Birka
Noje Lili Susie Anki Bagger 80 Tal Birka
Kryssning Ski Cruise Konsert Fest Birka

Viktig information om din kryssning

• OBS! Giltigt ID krävs för samtliga passagerare, även barn. Läs mer här under "ID-handling, pass & visum"

• Vi erbjuder utflykter och skidtransporter på resmålet, se ovan. Utflyktens starttid står på biljetten du får vid incheckningen

• Samtliga utflykter innehåller någon form av aktivitet. Har du problem med att röra dig, ring oss gärna för mer detaljerad info: 08-702 72 00

Ta dig från och till fartyget

Fartyget lägger till i Tunadalshamnen, ett par km utanför Sundsvall centrum. Vi bjuder på kostnadsfria skyttelbussar som går mellan fartyget och centrum.

OBS! Köer kan uppstå om alla vill åka samtidigt. För att slippa köa kan du ta taxi till/från centrum.