Santa Cruise - julkryssning

Kryssning till tomten i Lappland

Renar, midvinter, norra polcirkeln och kanske norrsken. Upptäck en magisk vintervärld i Lappland och hälsa på hos tomten på självaste julafton. Följ med oss på en unik julkryssning!

Samla hela familjen och fira en annorlunda jul tillsammans utan måsten och stök. Eller res på egen hand och träffa nya vänner. Vår julkryssning till finska Lappland är en resa för dig som har sett det mesta, nästan som en polarexpedition fast med betydligt bekvämare inramning.

Besöket i land är bara en del av upplevelsen. Ombord njuter vi av julstämning, värme och gemenskap med julens alla aktiviteter, smaker, musik och dans. Du kan shoppa taxfreeklappar, koppla av med spabehandlingar, sol och pool eller kanske gå på vinprovning och ta ett yogapass.

Träffa tomten på julafton!
Ända uppe vid norra polcirkeln, i SantaPark i Rovaniemi, bor tomten med familj, nissar och sina vänner renarna. Inne i berget öppnar sig en magisk värld med tomtens postkontor, julklappsverkstad och isprinsessor. Och så julaftons absoluta höjdpunkt, ett besök hos världens ende officiella tomte som tar emot oss trots att det är hans mest hektiska dag på året!

​Intresseanmälan

4 dygn, 22-26/12

I december kryssar vi och hälsar på tomten igen.
Lämna din mejladress i vår Intresseanmälan, så meddelar vi dig när kryssningen är öppen för bokning. Då missar du inget!