Jullov@Birka

Loven är familjernas tid ombord på M/S Birka! Snart är det jullov och då har vi roliga aktiviteter för hela tjocka släkten.

Vår maskotanka Bianka är på plats och tillsammans med skeppsråttorna hittar hon på massor av kul: familjekamp, julpyssel, spel, julgodis-discobingo och film. Vi bjuder på trubadur, dans till dansband, partyband, DJ och julunderhållning med våra artister. Och så kan ni ta ett dopp i poolen och njuta av värmen på vår inglasade terrass.  God jul, gott nytt år och varmt välkommen ombord!

Pris från 200:-/hytt

22 timmar, avresa 26/12-30/12, 1/1-7/1 2018

I priset ingår:

  • Cabin standardhytt för upp till 4 personer.

Erbjudande! Vill du ta del av våra erbjudanden?  Se erbjudanden / familj

Dagsprogram presenteras så snart det är klart.

Detta händer ombord

Familj Noje Barn Skeppsrattor Birka

Träffa Bianka & Skeppsråttorna

Skeppsråttorna är ett härligt gäng som gillar att busa med varandra och med barnen. Tillsammans med Bianka hittar de på en massa skoj och bjuder på aktiviteter och underhållning för både stora och små. Bianka och Skeppsråttorna är ombord under våra jul-, sport-, påsk-, sommar- och höstlovskryssningar.

Välkomna ombord på bus och skoj!

Familj Barn Dricka Birka

Biankas Barnarmband

Boka ditt armband i förväg och garantera en plats på våra schemalagda aktiviteter, som skiljer sig i innehåll och pris beroende på kryssning. 
Pris förköp under våra skollovskryssningar 79:-/barn (gäller upp till 11 år).
Då ingår fri läsk på hela kryssningen och 1 Bingobricka till godisbingon.

Familj Barn Pool Bad Birka

Sol & Pool

Här är det alltid 27 grader varmt! Njut av sol och värme på Terrassen Sol & Pool med pool, bastu, jacuzzi och konstgjorda solar.

Vår inglasade terrass är som en stor vinterträdgård med utsikt över kobbar och skär. När vädret tillåter öppnar vi soltaket.

Familj Barn Glass Soldack Kryssning Birka

Resa med barn

Ta med familjen på en kryssning och ha maximalt kul tillsammans på bara 22-timmar! Här har vi samlat lite tips och matnyttig information om att kryssa med barn. Här finns även info om våra lovperioder ombord.

Familj Barn Arkadspel Ny Birka

TV- och arkadspel

Kör lite bil ombord eller lek fruktninja! Utanför butiken på däck 5 finner du vår spelhörna med olika TV- och arkadspel.

Nu under vinterlovsveckorna ställer vi även fram roligheter för barnfamiljer i Skärgårdsloungen. Här kan du kan rita, spela sällskapsspel eller X-box Kinect!

Vroom vroom!

Mat Dryck Barn Birka

Biankas meny

Våra yngsta kryssare har en alldeles egen meny, Biankas meny.
De får också finfina rabatter på annan mat ombord i sällskap med betalande vuxen.Familj Noje Barn Lekrum Trabil Birka

Biankas lekrum

På däck 5 finns nyrenoverade Biankas lekrum, för de minsta barnen 0-7 år. Här kan barnen bygga med byggklossar, åka minirutschkana, leka i lekborgen, köra tågbanor, upptäcka aktivitetstavlan och se på barnfilm.

Välkommen in och lek!

Biankas låt "Kasta loss"

"Är du redo 

är du beredd det är dags att ge sig av

alla får vara med förstås

när vi styr mot öppet hav”…

Lyssna på Biankas låt på Spotify.