Höstlov@Birka

Full fart med Skeppsråttorna under höstlovet!

Under loven är vi extra barnvänliga med en massa aktiviteter för hela familjen ombord. Ta med dig familjen på en 21-timmars minisemester på höstlovet. Kom till dukat bord med god mat för både små och stora finsmakare. Njut av sol och värme på terrassen, ta ett dopp i poolen eller följ med barnen på familjedisko. Massa bus och kul tillsammans med Skeppsråttorna. Boka höstlovsresan redan i dag.

Höstlov 2019
Avresa 27/10-31/10.

Det här händer ombord

Familj Barn Pool Bad Birka

Sol & Pool

Här är det alltid 27 grader varmt! Njut av sol och värme på Terrassen Sol & Pool med pool, bastu, jacuzzi och konstgjorda solar.

Vår inglasade terrass är som en stor vinterträdgård med utsikt över kobbar och skär. När vädret tillåter öppnar vi soltaket.

Mat Dryck Finsmakare 2018 4 Birka

Biankas Meny Tack alla barn!

Våra yngsta kryssare har en alldeles egen meny som de själva smakat, betygsatt och tagit fram. Tack alla 34 barn som var med! Se resultatet i nya Biankas meny.

Barnen får också finfina rabatter på annan mat ombord i sällskap med betalande vuxen.


Familj Barn Skeppsrattorna Godis Birka

Träffa Skeppsråttorna

Skeppsråttorna är ett härligt gäng som gillar att busa med varandra och med barnen. De hittar de på en massa skoj och bjuder på aktiviteter och underhållning för både stora och små. Skeppsråttorna är ombord under våra höst-, jul-, sport-, påsk-, och sommarlovskryssningar. Välkomna ombord på bus och skoj!

Familj Barn Dricka Birka

Biankas Barnarmband

Boka ditt armband i förväg och garantera en plats på våra schemalagda aktiviteter, som skiljer sig i innehåll och pris beroende på kryssning.
Pris förköp under våra skollovskryssningar 79:-/barn (gäller upp till 11 år).
Då ingår fri läsk i alla barer och 1 Bingobricka till godisbingon.


Familj Barn Glass Soldack Kryssning Birka

Resa med barn

Ta med familjen på en kryssning och ha maximalt kul tillsammans på bara 21-timmar! Här har vi samlat lite tips och matnyttig information om att kryssa med barn. Här finns även info om våra lovperioder ombord.

Familj Barn Arkadspel Birka

TV- och Arkadspel

Kör lite bil ombord eller lek fruktninja! Utanför butiken på däck 5 finner du vår spelhörna med olika TV- och arkadspel.

Under lovveckorna ställer vi fram roligheter för barnfamiljer i Skärgårdsloungen. Här kan du kan rita, spela sällskapsspel eller X-box Kinect!

Familj Noje Barn Lekrum Trabil Birka

Biankas lekrum

På däck 5 finns nyrenoverade Biankas lekrum, för de minsta barnen 0-7 år.

Här kan barnen bygga med byggklossar, åka minirutschkana, leka i lekborgen, köra tågbanor, upptäcka aktivitetstavlan och se på barnfilm. Välkommen in och lek!

Familj Kasta Loss Birka

Biankas låt "kasta loss"

"Är du redo, är du beredd det är dags att ge sig av alla får vara med förstås, när vi styr mot öppet hav”…

Lyssna på Biankas låt på Spotify.

Alltid bra priser för barn

  • Barn 0-5 år utan egen bädd i hytten åker utan kostnad
  • Barn 0-11 år får 50% rabatt på ordinarie busspris
  • Barn 0-5 år äter middagsbuffé, lunchbuffé samt frukost utan kostnad i restaurang Sjösalen.
  • Barn 6-11 år betalar 50% av ordinarie priset på middagsbuffé, lunchbuffé och frukost i restaurang Sjösalen.
  • Barn 0-11 år har en alldeles egen meny, Biankas kryssningsmeny, i restaurang Compagniet.

I Skärgårdsloungen, däck 6 kan du spela X-box Kinect, arkadspel, pingis, rita, spela sällskapsspel och fotbollsspel, gå Biankas Spökpromenad och lösa Spökkollen. Här finns även soffor för skönt häng. WiFi är fritt ombord, Birka_Public.


Lekrum för de yngsta hittar du vid receptionen däck 5. Här visas alltid barnfilm. Barnfilm visas även på TV i hytterna, kanal 21.