Kryssningar

Byt vardag mot fest och stress mot lugn, långt från vardagens måsten under 22 värdefulla timmar. Har du lite mer tid, rikta blicken mot våra långkryssningar som går under sommaren till resmål som Lübeck, Höga Kusten, Köpenhamn, Tysklands riviera och Gotland.

Utedack Fartyg Solnedgang Birka

Skärgårdskryssning

22 timmar. Smit från vardagen på en kryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i vårt spa och fynda i taxfreebutikerna. En minisemester som ger maximal effekt.  

Kryssningar Langkryssning Kopenhamn Marmorkirken Birka

Långkryssning

2-4 dygn. Varje sommar kastar vi loss på lite längre upptäcktsresor bl a till Höga Kusten, Luleå, Lübeck, Köpenhamn, Gotland och Bornholm. Premiär! Julen 2017 kryssar vi till riktiga tomten vid norra polcirkeln.

Birka tipsar

Familj Barn Bad Pool Birka

Höstlov@Birka

Åk hela familjen på minisemester med lek, bad, sol, film, godisbingo, X-box Kinect, familjekamp, WiFi och spel. Massor av kul tid tillsammans. 29/10-2/11.

Kryssning Friskis Svettis Yoga Terrassen Logo Birka

Extra datum! Friskis träningskryssning

NYHET! Danspass, god natt-yoga, flex soft, cross och workshop. Allt under ledning av Friskis&Svettis. 22/10, 12/1119/11 och 28/1 2018.

Noje The Fantastic Four Logo Grupp Birka

Höstens bästa Krogshow

The Fantastic Four är tillbaka med en ny krogshow! 3-rättersmiddag, suverän underhållning och härlig fest på Terrassen. Pris från 795:–/person.

Noje Birka Dj Gloria Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar, 26/10 och 23/11.

Noje Kajpartaj Haaks Duojag Tredrag Westin 2017 Birka

Kajpartaj

Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Liveunderhållning med bl.a Duo Jag, Haaks, TreDrag, Smalare än Thord och Ann Westin - inte en lugn stund! 11/11.

Nöje Dans Par Dansband Logo Liten Ny Birka

fre-lör Dansbandshelg

Birka älskar dansband också under helgen. I december bjuder vi på ännu en av våra populära dansbandshelger. Det blir dans i hela 7,5 timme per kryssning! 8 och 9/12

Santa Cruise Logo Liten Julkryssning Jultomten Birka

premiär! Santa Cruise

Världens första kryssning till tomten. Julen 2017 reser vi till en magisk vintervärld i Lappland och hälsar på hos tomten på självaste julafton. 4 dygn. Avresa 22/12.

Kryssning Nyar Fartyg Fyrverkeri Birka

Nyårskryssning

Njut av god mat, champagne och fira in det nya året från första parkett innan vi kastar loss på en festlig nyårskryssning i skärgården. Från 2 395:-/person inkl halvpension och dryck. 31/12

Korkryssning Voice Body And Soul Florian Shirley Birka 2017

Sjung ut! Körkryssning med Voice, body & Soul®

Bli en bättre sångare tillsammans med stjärntenoren Florian Voss och hans gästinstruktörer av världsklass! 27/1 2018.

Alltid succé
Mat Dryck Rom Ian Burrell Birka

Romkryssningar 2018

I mars är det dags igen för våra efterfrågade romkryssningar med master classes, föreläsningar med Sveriges främsta kännare och mängder av utställare. 15, 16 och 17/3 2018.