Våra kryssningar

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

Kryssningar med Birka

22-TIMMARSKRYSSNING

Den kompletta minisemestern!

Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås med vänner och familj. Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en lyxig spabehandling och passa på att unna dig godsaker från taxfreebutiken. Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

Boka

langkryssningar underbara Köpenhamn

LÅNGKRYSSNINGAR 2-4 DYGN

Snart kan du uppleva Underbara Köpenhamn 4 dygn, avresa 30/6 – med strandhugg på Gotland och Bornholm.

Föreställ dig nya resmål med strandhugg varje dag, god mat och dryck, underhållning, spa-upplevelser, shopping och allt det andra som skapar en komplett semesterupplevelse. Välj mellan Köpenhamn, Gotland, Bornholm, Tysklands riviera eller Höga kusten. Följ med på en riktig kryssning i sommar!

Läs mer »

Temakryssningar

Skärgård

Möjaleden 30/5

Måndag 30/5 går vi genom Möjaleden. Birka gästas då av skärgårdsexperten Göran P Sjödin som berättar om vad vi passerar, anekdoter om skärgården och hans egna minnen.

Göran finns på återresan 10.30-12.15 i Panorama Bar däck 10, där utsikten över skärgården är fantastisk.

Läs mer » Boka

soul train summer

Soul train Summer Cruise 11/6

Dansa med Soul Train! För er som älskar att dansa disco och soul!

Soul Train arrangerar Soul Train Summer Cruise ombord på M/S Birka. Musiken kommer som vanligt flöda både på utresan och på hemresan. Det kommer bjudas på en hel del nyheter och överraskningar, så se till att boka din plats direkt!

Pris från 695:-/person

Läs mer » Boka

skeppsrattorna

Sommarlovskryssa 23/6-11/8

Ta med dig familjen på en 22-timmars sommarlovsresa i skärgården. Koppla av och ha det kul tillsammans, vi fixar mat och massor av aktiviteter ombord. Bada på Terrassen och njuta av värmen. Kul och bus med Bianka och Skeppsråttorna, familjekamp, godisbingo, filmvisning och mycket mer.

Sommarlovspaket från:
1425:-/familj
söndag-onsdag
1995:-/familj fredag-lördag

Läs mer » Boka

fyrkryssning fullbokat

FYRVERNISSAGE I SKÄRGÅRDEN – 53 fyrar på 24 timmar

1 dygn, 19/6
Följ med på vår populära kryssning i fyrarnas tecken, nu med ännu fler fyrar! Farledsexperterna Anders Hedin och Göran P. Sjödin guidar dig genom hela kryssningen.

Pris från 950:-/person.
Barnrabatt: 0-5 år 475:-, 6-15 år 237:-

Läs mer » Boka

Tema cykelresa

TEMA - Cykelresa. Köpenhamn, Bornholm och Gotland på två hjul

NYHET! 4 dygn, 30/6-4/7 och 14-18/7

Tillsammans med Sveriges bästa rundresearrangör TEMA har vi skapat en helt ny resform, nämligen kryssning med cykel! Utforska Köpenhamn, Gotland och Bornholm från cykelsadeln tillsammans med TEMAs kunniga reseledare.

Pris 8 595:-/person inkl allt utom drycker.

Läs mer »

Våga nytt efter 60

Våga nytt efter 60

Söndag 21/8 och 6/11

Qi-gong, lite salsasteg och raw food. Har du velat testa men inte kommit dig för eller haft tid? Nu har du chansen. Ta med bästa väninnan, din partner eller träffa nya vänner på vår 22-timmarskryssning med inspiratören Madelein Månsson.

Pris från 1 275:-/person

Läs mer » Boka

kajpartaj

Kajpartaj 3/9

Sensommarens största fest!
Förra årets succé tillbaka! KAJPARTAJ med Duo Jag, Haaks och Tre Drag! Detta är kryssen för alla som älskar liveunderhållning av alla slag. Musik, standup, magi, pianobarsunderhållning, trubadur, rundpingis m.m i en salig blandning. Självklart har vi även med oss våra bästa DJ’s om någon blir extra danssugen.

Pris från 375:-/person

Läs mer » Boka

hembygdsförening

Skärgården med Hembygdsrörelsen

11 september. Hembygdsrörelsen i Sverige firar 100 år i år, vilket firas landet runt.

Kryssa med skärgårdens hembygdsföreningar och Stockholms Läns Hembygdsförbund och lyssna på berättelser om varje bygd som fartyget passerar. Berättare är bl.a kapten Göran Sjödin vars röst kommer höras i högtalarna inomhus på nya Terrassen och ute på däck.

Prisexempel 425:-/person

Läs mer » Boka

Tips!

Fira möhippan ombord >>
Samla hela möhippan på ett ställe. Allt ni behöver göra är att få bruden över landgången så löser vi resten!

Spela bridge ombord >>
Samla ihop ett gäng goda vänner och spela bridge tillsammans ombord!

Lyxkryssa från 1150:-/person >>
Unna dig det där lilla extra på din kryssning. Del i Seafront Lyx inkl lyxfrukost (värde 175:-) med ett glas bubbel, minibar och 3-rätters kryssningsmeny.

Mycket nöje ombord >>
Gillar du liveband, att dansa till Sveriges bästa dansband eller DJ:s med de senaste clubhitsen, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer? Se vår nöjeskalender, välj och vraka.

En stund för dig själv i vårt SPA >>
Unna dig klassisk massage, manikyr eller exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med aroma-oljor, choklad, mandarin eller mysk.