Våra kryssningar

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

Kryssningar med Birka

22-TIMMARSKRYSSNING

Den kompletta minisemestern!
Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms skärgård.

Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en spa och passa på att unna dig i taxfreebutiken.

Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

Boka

Warnemünde-SOL

LÅNGKRYSSNINGAR 2-4 DYGN

Sagoslott, sandstränder och raukfält på 4 dygn! Förra sommarens succé – Tysklands Riviera med Gotland och Bornholm – erbjuder 10 nya utflykter i år!
Kryssningarna avgår 4-8/8 och 15-19/8.

Just nu! Sista minuten 15-19/8.
1000:- rabatt/hytt.

Barnrabatt
0-5 år 1 850:-
6-15 år 925:-

Läs mer »

Temakryssningar

birka-bad-familj-sommar

Sommarlovspaketet 23/6-11/8

Ta med dig familjen på en 22-timmars sommarlovsresa i skärgården. Koppla av och ha det kul tillsammans, vi fixar mat och massor av aktiviteter ombord. Bada på Terrassen och njuta av värmen. Kul och bus med Bianka och Skeppsråttorna, familjekamp, godisbingo, filmvisning och mycket mer.

Sommarlovspaket från:
1425:-/familj
söndag-onsdag
1995:-/familj fredag-lördag

Läs mer » Boka

Våga nytt

Våga nytt efter 60

Söndag 21/8 och 6/11

Qi-gong, lite salsasteg och raw food. Har du velat testa men inte kommit dig för eller haft tid? Nu har du chansen. Ta med bästa väninnan, din partner eller träffa nya vänner på vår 22-timmarskryssning med inspiratören Madelein Månsson.

Pris från 1 275:-/person

Läs mer » Boka

Skaldjursbuffé

Skaldjursfest 1/9-29/10

Ta med dina nära och kära på en lyxig skaldjurskryssning. Njut av räkor, havskräftor, hummer och ostron – allt det godaste som haven har att erbjuda. I vårt skaldjurspaket ingår del i Cabin Standard 2-bädd med busstransport till och från M/S Birka samt skaldjursbuffé med ett tillhörande glas mouserande.

Skaldjurspaket (Sön-Tor) från 575:-/person
Skaldjurspaket (Fre-Lör) från 755:-/person

Läs mer » Boka

Thomas Järvheden

Kajpartaj 3/9

Sensommarens största fest!
Förra årets succé tillbaka! KAJPARTAJ med Duo Jag, Haaks och Tre Drag! Detta är kryssen för alla som älskar liveunderhållning av alla slag. Musik, standup, magi, pianobarsunderhållning, trubadur, rundpingis m.m i en salig blandning. Självklart har vi även med oss våra bästa DJ’s om någon blir extra danssugen.

Pris från 375:-/person

Läs mer » Boka

hembygd skärgård

Skärgården med Hembygdsrörelsen 11/9

Hembygdsrörelsen i Sverige firar 100 år i år, bland annat med en kryssning fylld av spännande berättelser från vår vackra skärgård.

Under den unika kryssningen med skärgårdens hembygdsföreningar och Stockholms Läns Hembygdsförbund hör du kapten Göran Sjödin med flera berätta om alla bygder vi passerar.

Läs mer » Boka

dance club legends

Soul train / Dance Club Legends 1/10

En retro-resa med 80-talets bästa klubbar och dansmusik i fokus!

Ombord får du möta den bästa 80-talsmusiken från klassika klubbar såsom: Garage, Café Opera, Huset, Evergreens, Daily News Café, AD på Hasselbacken och Alexandras. Varje klubb representeras av en av sina Resident DJ:s.

Pris från 600:-/person

Läs mer » Boka

dansbandshelger

Dansbandshelger 14-15/10 och 16-17/12

Birka älskar dansband även på helgen. Missa inte våra dansbandshelger nu i höst! Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till dubbla dansband i Club Maritim, allt för dig som älskar dans.
Fredag och lördag 14-15/10 och 16-17/12

Boka våra dansbandshelger redan nu! Platserna kommer gå åt snabbt. Välj vårt Dansbandspaket för 549:-/person eller boka och välj det du själv önskar. Välkomna ombord!

Läs mer » Boka

Romkryssning

Romkryssning 28/10

Föranmäl dig till årets romkryssning! Från sjörövarfavorit till finrummet, så har rom seglat upp som favorit bland konnässörerna efter whisky. Följ med oss på en riktig livsnjutar-kryssning med massor av goda smaker och inspiration.

Läs mer »

The Fantastic Four

Middag och Jubileumsshow - 15 år med The Fantastic Four

I november hittar du Stockholms bästa krogshow hos Birka! Njut av en 3-rättersmiddag och underhållning med den populära gruppen The Fantastic Four. Underhållning och musikglädje i världsklass. Bara på Birka.

Pris från 495:-/person

Läs mer » Boka

Tips!

Fira möhippan ombord >>
Samla hela möhippan på ett ställe. Allt ni behöver göra är att få bruden över landgången så löser vi resten!

Spela bridge ombord >>
Samla ihop ett gäng goda vänner och spela bridge tillsammans ombord!

Lyxkryssa från 1150:-/person >>
Unna dig det där lilla extra på din kryssning. Del i Seafront Lyx inkl lyxfrukost (värde 175:-) med ett glas bubbel, minibar och 3-rätters kryssningsmeny.

Mycket nöje ombord >>
Gillar du liveband, att dansa till Sveriges bästa dansband eller DJ:s med de senaste clubhitsen, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer? Se vår nöjeskalender, välj och vraka.

En stund för dig själv i vårt SPA >>
Unna dig klassisk massage, manikyr eller exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med aroma-oljor, choklad, mandarin eller mysk.