Våra kryssningar

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

Kryssningar med Birka

Skärgårdskryssning 22-Timmar

Den kompletta minisemestern!
Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms skärgård.

Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en spa och passa på att unna dig i taxfreebutiken.

Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

Boka

Warnemünde-SOL

LÅNGKRYSSNINGAR 2-4 DYGN

Njut av god mat, underhållning, spa och shopping under en av våra långkryssningar.

Närmast är vår Julkryssning, men snart släpper vi datumen för nästa sommars långkryssningar till resmål som Köpenhamn, Gotland, Bornholm, Tysklands riviera eller Höga kusten.

Under varje långkryssning erbjuder vi flera utflykter med spännande upplevelser på varje resmål.

Läs mer »

Temakryssningar

skaldjur-hummer-is

Skaldjursfest 1/9-29/10

Ta med dina nära och kära på en lyxig skaldjurskryssning. Njut av räkor, havskräftor, hummer och ostron – allt det godaste som haven har att erbjuda. I vårt skaldjurspaket ingår del i Cabin Standard 2-bädd med busstransport till och från M/S Birka samt skaldjursbuffé med ett glas mousserande.

Skaldjurspaket (sön-tor) från 575:-/person
Skaldjurspaket (fre-lör) från 755:-/person

Läs mer » Boka

kajpartaj

Kajpartaj 3/9

Sensommarens största fest!
Förra årets succé tillbaka! KAJPARTAJ med Duo Jag, Haaks och Tre Drag! Detta är kryssen för alla som älskar liveunderhållning av alla slag. Musik, standup, magi, pianobarsunderhållning, trubadur, rundpingis m.m i en salig blandning. Självklart har vi även med oss våra bästa DJ’s om någon blir extra danssugen.

Pris från 275:-/person

Läs mer » Boka

Gianni-Zonin

Releasefest nya Zonin-viner 9/9

Fyra nya viner, två röda och två vita, producerade av det italienska vinhuset Zonin mönstrar ombord på Birka. Vi lovar en kryssning med goda viner, något litet att äta framtaget i samarbete med Zonins egen kock och härlig stämning.

Pris vid förköp: 149:-
Pris ombord: 199:-

Vill du delta på premiären? Boka genom att ringa:
08-702 72 00

Läs mer »

hembygd skärgård

Guidning i skärgården 11/9

Följ med på en helt unik kryssning med guidning i Stockholms skärgård med bland andra kapten Göran P Sjödin. Tillsammans med skärgårdens hembygdsföreningar och Stockholms Läns Hembygdsförbund berättar han allt och lite till om de öar och bygder vi passerar.

I år firar hembygdsrörelsen i Sverige 100 år, bland annat med denna kryssning fylld av spännande berättelser från vår vackra skärgård.

Läs mer » Boka

Våga nytt

Våga nytt efter 60

Söndag 18/9 och 6/11

Qi-gong, lite salsasteg och raw food. Har du velat testa men inte kommit dig för eller haft tid? Nu har du chansen. Ta med bästa väninnan, din partner eller träffa nya vänner på vår 22-timmarskryssning med inspiratören Madelein Månsson.

Pris från 1 275:-/person

Läs mer » Boka

Skärgård

Guidning genom Möjaleden

Göran P Sjödin (GPS) guidar oss i höst genom Möjaleden. Stockholms skärgård är hans stora passion och det han inte kan om den är inte värt att veta.
Kryssa och lyssna – boka redan nu!

Avresa 12/9, 19/9 och 26/9.
Guidningen sker på återresan tillbaka till Stockholm kl 10.30-12.15, i Panorama Bar.

Läs mer » Boka

dance club legends

Soul train / Dance Club Legends 1/10

En retro-resa med 80-talets bästa klubbar och dansmusik i fokus!

Ombord får du möta den bästa 80-talsmusiken från klassika klubbar såsom: Garage, Café Opera, Huset, Evergreens, Daily News Café, AD på Hasselbacken och Alexandras. Varje klubb representeras av en av sina Resident DJ:s.

Pris från 600:-/person

Läs mer » Boka

dansbandshelger

Dansbandshelger 14-15/10 och 16-17/12

Birka älskar dansband även på helgen. Missa inte våra dansbandshelger nu i höst! Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till dubbla dansband i Club Maritim, allt för dig som älskar dans.
Fredag och lördag 14-15/10 och 16-17/12

Boka våra dansbandshelger redan nu! Platserna kommer gå åt snabbt. Välj vårt Dansbandspaket för 549:-/person eller boka och välj det du själv önskar. Välkomna ombord!

Läs mer » Boka

Romkryssning

Romkryssning 28/10

Föranmäl dig till årets romkryssning! Från sjörövarfavorit till finrummet, så har rom seglat upp som favorit bland konnässörerna efter whisky. Följ med oss på en riktig livsnjutar-kryssning med massor av goda smaker och inspiration.

Läs mer »

The Fantastic Four

Middag och Jubileumsshow - 15 år med The Fantastic Four

I november hittar du Stockholms bästa krogshow hos Birka! Njut av en 3-rättersmiddag och underhållning med den populära gruppen The Fantastic Four. Underhållning och musikglädje i världsklass. Bara på Birka.

Pris från 495:-/person

Läs mer » Boka

Julkryss

Julkryssning 23-25/12

Fira Julen på M/S Birka under två dygn. Handla de sista klapparna i butikerna ombord eller ta en paus från firandet med sol, värme och pool på Terrassen.

Kvällarna fylls av underhållning för alla åldrar med uppe-sittarkväll, julshow och rimstuga för de som verkligen vill komma i stämning. Klockan 15 sänds Kalle Anka och självklart klär vi och dansar kring granen på kvällen.

Pris från 1995:-/person inkl halvpension.

Läs mer » Boka

Fira nyår ombord på Birka

Nyårskryssning 31/12 2016

Fira tolvslaget ombord medans vi njuter av Stockholms fyrverkerier. Sedan lättar vi ankar och styr vidare mot skärgården.

Njut av god mat, ta ett glas champagne och fira in det nya året. Ta vara på båtens möjligheter genom att boka in en revitaliserande spabehandling eller upplev lite värme mitt i vintern vid Terrassen.

Pris från 2 395:-/person inkl halvpension.

Läs mer » Boka

Tips!

Fira möhippan ombord >>
Samla hela möhippan på ett ställe. Allt ni behöver göra är att få bruden över landgången så löser vi resten!

Spela bridge ombord >>
Samla ihop ett gäng goda vänner och spela bridge tillsammans ombord!

Lyxkryssa från 1150:-/person >>
Unna dig det där lilla extra på din kryssning. Del i Seafront Lyx inkl lyxfrukost (värde 175:-) med ett glas bubbel, minibar och 3-rätters kryssningsmeny.

Mycket nöje ombord >>
Gillar du liveband, att dansa till Sveriges bästa dansband eller DJ:s med de senaste clubhitsen, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer? Se vår nöjeskalender, välj och vraka.

En stund för dig själv i vårt SPA >>
Unna dig klassisk massage, manikyr eller exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med aroma-oljor, choklad, mandarin eller mysk.