Våra kryssningar

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

Kryssningar med Birka

Skärgårdskryssning 22-Timmar

Den kompletta minisemestern!
Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms skärgård.

Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en spa och passa på att unna dig i taxfreebutiken.

Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

Boka

Warnemünde-SOL

LÅNGKRYSSNINGAR 2-4 DYGN

Njut av god mat, underhållning, spa och shopping under en av våra långkryssningar.

Närmast är vår Julkryssning, men snart släpper vi datumen för nästa sommars långkryssningar till resmål som Köpenhamn, Gotland, Bornholm, Tysklands riviera eller Höga kusten.

Anmäl ditt intresse redan nu! >>

Läs mer »

Temakryssningar

Romkryssning

Romkryssning 28/10

Från sjörövarfavorit till finrummet, så har rom seglat upp som favorit bland konnässörerna efter whisky. Följ med oss på en riktig livsnjutar-kryssning med massor av goda smaker och inspiration.

Vill du följa med på nästa Romkryssning 30 mars & 31 mars 2017? Anmäl ditt intresse redan nu!

Läs mer » Boka

skaldjur-hummer-is

Skaldjursfest

Ta med dina nära och kära på en lyxig skaldjurskryssning fram till 29/10. Njut av räkor, havskräftor, hummer och ostron – allt det godaste som haven har att erbjuda. I vårt skaldjurspaket ingår del i Cabin Standard 2-bädd med busstransport till och från M/S Birka samt skaldjursbuffé med ett glas mousserande.

Skaldjurspaket (sön-tor) från 575:-/person
Skaldjurspaket (fre-lör) från 755:-/person

Läs mer » Boka

Hostlov

Höstlovskryssning

Bianka och Skeppsråttorna dyker självklart upp ombord under höstlovet. Det busiga gänget hittar på en massa skoj för stora och små. Allt från dans, sång och show till frågesport, godisbingo och familjedisco. Höstlovskryssa med oss 30/10-3/11.

Läs mer » Boka

dansbandshelger

Dansbandshelger 16+17/12

Birka älskar dansband även på helgen. Missa inte våra dansbandshelger nu i höst! Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till dubbla dansband i Club Maritim, allt för dig som älskar dans.
Fredag och lördag 16+17/12

Boka våra dansbandshelger redan nu! Platserna kommer gå åt snabbt. Välj vårt Dansbandspaket för 549:-/person eller boka och välj det du själv önskar. Välkomna ombord!

Läs mer » Boka

The Fantastic Four

Middag och Jubileumsshow - 15 år med The Fantastic Four

I november hittar du Stockholms bästa krogshow hos Birka! Njut av en 3-rättersmiddag och underhållning med den populära gruppen The Fantastic Four. Underhållning och musikglädje i världsklass. Bara på Birka.

Pris från 495:-/person

Läs mer » Boka

Våga nytt

Våga nytt efter 60

Söndag 6/11

Inspiration, hälsa och gemenskap.
Qi-gong, lite salsasteg och raw food. Har du velat testa men inte kommit dig för eller haft tid? Nu har du chansen. Ta med bästa väninnan, din partner eller träffa nya vänner på vår 22-timmarskryssning med inspiratören Madelein Månsson.

Pris från 1 275:-/person

Läs mer » Boka

Jul

Julkryssning 23-25/12

Fira Julen på M/S Birka under två dygn. Handla de sista klapparna i butikerna ombord eller ta en paus från firandet med sol, värme och pool på Terrassen.

Kvällarna fylls av underhållning för alla åldrar med uppe-sittarkväll, julshow och rimstuga för de som verkligen vill komma i stämning. Klockan 15 sänds Kalle Anka och självklart klär vi och dansar kring granen på kvällen.

Pris från 1995:-/person inkl halvpension.

Läs mer » Boka

Christmas Cruise med Soultrain

CHRISTMAS CRUISE MED SOULTRAIN 25/12

På allmän begäran presenterar vi årets julklapp för alla som behöver en minisemester under julen. För dig som vill umgås med glada, partysugna gäster och dansa natten lång, Soul Train Style…

Läs mer » Boka

Fira nyår ombord på Birka

Nyårskryssning 31/12 2016

Fira tolvslaget ombord medans vi njuter av Stockholms fyrverkerier. Sedan lättar vi ankar och styr vidare mot skärgården.

Njut av god mat, ta ett glas champagne och fira in det nya året. Ta vara på båtens möjligheter genom att boka in en revitaliserande spabehandling eller upplev lite värme mitt i vintern vid Terrassen.

Pris från 2 395:-/person inkl halvpension.

Läs mer » Boka

Vikingarna

Vikingarna är tillbaka!

Nordens största dansband är tillbaka!.
I januari gör Nya Vikingarna sin livedebut med fyra unika spelningar ombord på Birka. Bli allra först med att dansa till alla kramgoa klassiker den 9, 10, 23 och 24 januari 2017. Bara hos Birka!

Läs mer » Boka

Tips!

Fira möhippan ombord >>
Samla hela möhippan på ett ställe. Allt ni behöver göra är att få bruden över landgången så löser vi resten!

Spela bridge ombord >>
Samla ihop ett gäng goda vänner och spela bridge tillsammans ombord!

Lyxkryssa från 1150:-/person >>
Unna dig det där lilla extra på din kryssning. Del i Seafront Lyx inkl lyxfrukost (värde 175:-) med ett glas bubbel, minibar och 3-rätters kryssningsmeny.

Mycket nöje ombord >>
Gillar du liveband, att dansa till Sveriges bästa dansband eller DJ:s med de senaste clubhitsen, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer? Se vår nöjeskalender, välj och vraka.

En stund för dig själv i vårt SPA >>
Unna dig klassisk massage, manikyr eller exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med aroma-oljor, choklad, mandarin eller mysk.