Våra kryssningar

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

Kryssningar med Birka

Skärgårdskryssning 22-Timmar

Den kompletta minisemestern!
Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms skärgård.

Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en spa och passa på att unna dig i taxfreebutiken.

Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

Boka

Holstentor Luebeck Birka Cruises

LÅNGKRYSSNINGAR 2-4 DYGN

Sommaren 2017 är snart här!

Upptäck nästa sommars nyhet Lübeck & Hamburg eller någon av våra andra härliga resor till Höga Kusten med Luleå, Köpenhamn, Tysklands riviera, Gotland och Bornholm.

Anmäl ditt intresse redan nu! >>

Läs mer »

Temakryssningar

dansbandshelger

Dansbandshelg 16+17/12

Birka älskar dansband även på helgen. Missa inte våra dansbandshelger nu i höst! Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till dubbla dansband i Club Maritim, allt för dig som älskar dans.
Fredag och lördag 16+17/12

Boka våra dansbandshelger redan nu! Platserna kommer gå åt snabbt. Välj vårt Dansbandspaket för 549:-/person eller boka och välj det du själv önskar. Välkomna ombord!

Läs mer » Boka

birka-bad-familj-sommar

Jullovskryssning 22/12-7/1

Ta med hela familjen på kryssning under jullovet då vi alltid har roliga aktiviteter ombord. Bada i pool, gå på filmvisning, koppla av i vårt SPA eller sväng om på familjedisco. Det finns något för alla!

Lämna julstöket för en stund och få mer tid för varandra.

Läs mer » Boka

julkryssning2_2014_birka_300

Julkryssning 23-25/12

Fira julen på M/S Birka under två dygn. Handla de sista klapparna i butikerna ombord eller ta en paus från firandet med sol, värme och pool på Terrassen.

Kvällarna fylls av underhållning för alla åldrar med uppe-sittarkväll, julshow och rimstuga för de som verkligen vill komma i stämning. Klockan 15 sänds Kalle Anka och självklart klär vi och dansar kring granen på kvällen.

Pris från 1995:-/person inkl halvpension.

Läs mer » Boka

Christmas Cruise med Soultrain

CHRISTMAS CRUISE MED SOUL TRAIN 25/12

På allmän begäran presenterar vi årets julklapp för alla som behöver en minisemester under julen. För dig som vill umgås med glada, partysugna gäster och dansa natten lång, Soul Train Style…

Läs mer » Boka

Fira nyår ombord på Birka

Nyårskryssning 31/12 2016

Fira tolvslaget ombord medans vi njuter av Stockholms fyrverkerier. Sedan lättar vi ankar och styr vidare mot skärgården.

Njut av god mat, ta ett glas champagne och fira in det nya året. Ta vara på båtens möjligheter genom att boka in en revitaliserande spabehandling eller upplev lite värme mitt i vintern vid Terrassen.

Pris från 2 595:-/person inkl halvpension.

Läs mer » Boka

Vikingarna

Vikingarna är tillbaka!

Nordens största dansband är tillbaka!.
I januari gör Nya Vikingarna sin livedebut med fyra unika spelningar ombord på Birka. Bli allra först med att dansa till alla kramgoa klassiker den 9, 10, 23 och 24 januari 2017. Bara hos Birka!

Konferencier är Sveriges ledande dansbandsexpert, Thomas Deutgen.

Läs mer » Boka

litteraturkryssning_stockholmsforfattarna_birka_300

Litteraturkryssning 26/3

För dig som älskar böcker eller är nyfiken på hur man börjar skriva. En kryssning med föreläsningar och workshops av och med Stockholmsförfattarna.
 

Läs mer » Boka

Romkryssning

Romkryssning 30/3 och 31/3

Från sjörövarfavorit till finrummet, så har rom seglat upp som favorit bland konnässörerna efter whisky. Följ med oss på en riktig livsnjutar-kryssning med massor av goda smaker och inspiration.

Vill du följa med på nästa Romkryssning 30 mars & 31 mars 2017? Anmäl ditt intresse redan nu!

Läs mer »

Allt om Mat

Allt om mat 23/4

Lyssna på intressanta föreläsare, mingla, prova smakfulla nyheter och ta möjligheten att köpa signerade böcker av våra matprofiler- Magnus Johansson, Titti Qvarnström och Leif Mannerström – som är med oss under hela resan. Njut av en trerättersmiddag med vin specialkomponerad för Allt om Mat.

Pris prenumerant 1 645:-/person
Pris ännu inte prenumerant 1 845:-/person

Läs mer » Boka

Tips!

Fira möhippan ombord >>
Samla hela möhippan på ett ställe. Allt ni behöver göra är att få bruden över landgången så löser vi resten!

Spela bridge ombord >>
Samla ihop ett gäng goda vänner och spela bridge tillsammans ombord!

Lyxkryssa från 1150:-/person >>
Unna dig det där lilla extra på din kryssning. Del i Seafront Lyx inkl lyxfrukost (värde 175:-) med ett glas bubbel, minibar och 3-rätters kryssningsmeny.

Mycket nöje ombord >>
Gillar du liveband, att dansa till Sveriges bästa dansband eller DJ:s med de senaste clubhitsen, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer? Se vår nöjeskalender, välj och vraka.

En stund för dig själv i vårt SPA >>
Unna dig klassisk massage, manikyr eller exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med aroma-oljor, choklad, mandarin eller mysk.