Våra kryssningar

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den hos oss på Birka Cruises. Vi kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar med vårt kryssningsfartyg M/S Birka.

Kryssningar med Birka

Skärgårdskryssning 22-Timmar

Den kompletta minisemestern!
Smit från vardagen och ladda batterierna på en 22-timmarskryssning genom Stockholms skärgård.

Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Koppla av med sol, bad eller en spa och passa på att unna dig i taxfreebutiken.

Kort sagt – det här är bästa minisemestern på hemmaplan.

Boka

langkryss_lubeck_birka_900

LÅNGKRYSSNINGAR 2-4 DYGN

Sommaren 2017 är snart här!

Upptäck nästa sommars nyhet Lübeck & Hamburg eller någon av våra andra härliga resor till Höga Kusten med Luleå, Köpenhamn, Tysklands riviera, Gotland och Bornholm.

Läs mer »


Visste du att vi bygger en ny webb?
Gå gärna in och kika på våra kryssningar där >>
 

Temakryssningar

Vikingarna

Vikingarna tillbaka 23 & 24/1

Nordens största dansband är tillbaka!.
I januari gör Nya Vikingarna sin livedebut med fyra unika spelningar ombord på Birka. Bli allra först med att dansa till alla kramgoa klassiker den 9, 10, 23 och 24 januari 2017. Bara hos Birka!

Konferencier är Sveriges ledande dansbandsexpert, Thomas Deutgen.

Läs mer » Boka

noje_svea_birka

Birka fest goes Schlager

Succébandet Svea är tillbaka på Birka och bjuder på schlagermusik och fest! De gästas av BWO medlemmen Martin Rolinski (3 och 4/2) och sångerskan Linda Bengtzing (10 och 11/2).

Vi bjuder på massor av schlagerhits och glamour. Naturligtvis kan du även se melodifestivalen ombord.

3, 4, 10 och 11 februari

Läs mer » Boka

friskiskryssning_300

Nyhet! Friskis träningskryssning

Börja med ett danspass innan trerättersmiddagen, avsluta kvällen med god natt-yoga. Starta söndagen lugnt med yoga, flex soft och fortsätt med cross utomhus med utsikt över skärgården. Allt ingår!

Pris 450:-/person
Avresa 26/3, 14/5, 24/9 och 22/10

 

Läs mer »

dansbandshelger

Dansbandshelger fre & lör

Birka älskar dansband också på fredag och lördag! Den 10/3, 11/3, 21/4 och 22/4 bjuder vi upp till non-stop dans i Club Maritim till några av Sveriges bästa dansband.
 
Läs mer på vår nya webb >>


soultraincruise februari 2015

Hela Sveriges Soul Train Cruise 18/3

Soul Train finns som klubb på hela sju olika orter runt om i landet, och den här gången bjuds alla in till den största kryssning vi någonsin gjort.

Vi tar med oss våra DJ:s från hela landet, som tillsammans med sina stammisar skapar den fantastiska stämningen vi har på våra Soul Train After Works.

Pris från 655:-/person

Läs mer » Boka

Kryssningar_litteratur_stockholmsforfattarna_birgitta_andersson_backlund2_Birka

Litteraturkryssning 26/3

För dig som älskar böcker eller är nyfiken på hur man börjar skriva. En kryssning med föreläsningar och workshops av och med Stockholmsförfattarna.
 
Läs mer på vår nya webb >>


Romkryssning

Romkryssning 30/3 och 31/3

Från sjörövarfavorit till finrummet, så har rom seglat upp som favorit bland konnässörerna efter whisky. Följ med oss på en riktig livsnjutar-kryssning med massor av goda smaker och inspiration.

Vill du följa med på nästa Romkryssning 30 mars & 31 mars 2017? Anmäl ditt intresse!

Anmäl ditt intresse! >>
Se hela programmet på vår nya webb >>

Kan bokas fr.o.m 24/1.


Allt om Mat

Allt om mat 23/4

Lyssna på intressanta föreläsare, mingla, prova smakfulla nyheter och ta möjligheten att köpa signerade böcker av våra matprofiler- Magnus Johansson, Titti Qvarnström och Leif Mannerström – som är med oss under hela resan. Njut av en trerättersmiddag med vin specialkomponerad för Allt om Mat.
 
Läs mer på vår nya webb >>


Skärgård

Guidning genom Möjaleden

Ta del av skärgårdsexperten Görans härliga minnen och kunskap om den vackra skärgården vi kryssar genom. Vi bjuder på guidningen och alla är välkomna! Göran guidar kl 10.30-12.15 från Panorama Bar på däck 10 där vi har en fantastisk utsikt över skärgården.

Avresa måndagar 1/5, 8/5, 15/5 och 29/5.
 
Läs mer på vår nya webb >>


fyrkryssning

FYRVERNISSAGE I SKÄRGÅRDEN – 70 fyrar på 24 timmar

1 dygn, 18/6
Vår populära kryssning i fyrarnas tecken, nu med ännu fler fyrar! Farledsexperterna Anders Hedin och Göran P. Sjödin guidar dig genom hela kryssningen.
 

Läs mer » Boka

Tips!

Fira möhippan ombord >>
Samla hela möhippan på ett ställe. Allt ni behöver göra är att få bruden över landgången så löser vi resten!

Spela bridge ombord >>
Samla ihop ett gäng goda vänner och spela bridge tillsammans ombord!

Lyxkryssa från 1150:-/person >>
Unna dig det där lilla extra på din kryssning. Del i Seafront Lyx inkl lyxfrukost (värde 175:-) med ett glas bubbel, minibar och 3-rätters kryssningsmeny.

Mycket nöje ombord >>
Gillar du liveband, att dansa till Sveriges bästa dansband eller DJ:s med de senaste clubhitsen, glittriga shower, kända gästartister eller partytrubadurer? Se vår nöjeskalender, välj och vraka.

En stund för dig själv i vårt SPA >>
Unna dig klassisk massage, manikyr eller exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med aroma-oljor, choklad, mandarin eller mysk.