Kryssningar

Byt vardag mot fest och stress mot lugn, långt från vardagens måsten under 22 värdefulla timmar. Har du lite mer tid, rikta blicken mot våra långkryssningar som går under sommaren till resmål som Lübeck, Höga Kusten, Köpenhamn, Tysklands riviera och Gotland.

Utedack Fartyg Solnedgang Birka

Skärgårdskryssning

21-22 timmar. Smit från vardagen på en kryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i vårt spa och fynda i taxfreebutikerna. En minisemester som ger maximal effekt.  

Kryssningar Langkryssning Warnermunde Fartyg Hamn Birka

Långkryssning

2-5 dygn. Äntligen kan du få en tjuvtitt på långkryssningarna 2018! Sommarens nyheter är Vasa och Tysklands största ö Rügen. Favoriterna Höga Kusten, Luleå, Lübeck, Köpenhamn, Gotland och Bornholm finns förstås med.

Birka tipsar

Nyhet!
Mat Dryck Julbord Vintersmak Pepparkakshus

Julbordsmagi Extra allt!

Kliv in i en tindrande värld av is och rimfrost. Den goda maten, magin och mystiken skapar en alldeles förtrollad julbordsupplevelse. Pris 475:-/person. Serveras 23/11-21/12.

Noje Forfest Terminalen Ute Birka

Nytt! Förfest i terminalen

Kom till terminalen redan kl 15, fredag och lördag och börja förfesten med DJ, bar och mingel. PS! Väl ombord, missa inte Silent Disco kl 22-02 på Terrassen.
Vad kul, då ses vi lite tidigare i helgen!

Noje The Fantastic Four Scen Premiar Saxa Birka

Krogshow med 50- och 60-talshits

Nu är The Fantastic Four tillbaka med en ny krogshow! 3-rättersmiddag, suverän underhållning och härlig fest på Terrassen, från 795:–/person. Spelas mån-tors till 30/11.

Familj Barn Bianka Skeppsratta Birka

Jullov@Birka

Lämna julstöket för en stund och få mer tid för varandra. Massor av bus med Bianka och Skeppsråttorna, bad & god mat för hela familjen, 26/12-7/1.
Från 200:-/hytt.

Nöje Dans Par Dansband Logo Liten Ny Birka

fre-lör Dansbandshelg

Birka älskar dansband också under helgen. I december bjuder vi på ännu en av våra populära dansbandshelger. Det blir dans i hela 7,5 timme per kryssning! 8 och 9/12

Santa Cruise Logo Liten Julkryssning Jultomten Birka

premiär! Santa Cruise

Världens första kryssning till tomten. Julen 2017 reser vi till en magisk vintervärld i Lappland och hälsar på hos tomten på självaste julafton. 4 dygn. Avresa 22/12.

Kryssning Nyar Fartyg Fyrverkeri Birka

Nyårskryssning

Njut av god mat, champagne och fira in det nya året från första parkett innan vi kastar loss på en festlig nyårskryssning i skärgården. Från 2 395:-/person inkl halvpension och dryck. 31/12

Noje Birka Dj Gloria Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar, 18/1, 15/2, 22/3.

Club Birka Kryssning 2018 Start

Club Birka-kryssning

En specialkryssning fylld med gemenskap, gamla godingar, 20% i taxfree, provsmakningar, överraskningar, dans, shower och mycket mer. Kort sagt, en extra-allt-kryssning bara för våra Club-medlemmar, 22/1 2018.

Noje Florian Voss Korkryss Logo Birka

Sjung ut! Körkryssning med Voice, body & Soul®

Bli en bättre sångare tillsammans med stjärntenoren Florian Voss och hans gästinstruktörer av världsklass! 27/1 2018.

Kryssning Friskis Svettis Yoga Terrassen Logo Birka

Nya datum 2018! Friskis träningskryssning

Danspass, god natt-yoga, flex soft, cross och workshop. Allt under ledning av Friskis&Svettis. 28/1. Nya datum: 25/3, 23/9, 21/10 och 18/11 2018.

Noje Silent Lasse Stefanz Special Birka

Lasse Stefanz Special!

Nordens bästa dansband ger några efterlängtade spelningar hos oss i februari. Boka redan nu! Platserna ryker snabbt när de här herrarna kliver ombord. 6 och 7/2 2018.

Kryssning Soul Peace Love Birka

Soul Train Cruise

Soul, Peace & Love Party Cruise. Bästa stämningen, bästa musiken och flera DJ:s med kärlek till soul, funk, disco och house från 70-talet fram till idag. Med betoning på 70-tal. Dance, dance dance. 10/3

Alltid succé
Mat Dryck Rom Ian Burrell Birka

Romkryssningar 2018

I mars är det dags igen för våra efterfrågade romkryssningar med master classes, föreläsningar med Sveriges främsta kännare och mängder av utställare. 15, 16 och 17/3 2018.

Kryssningar Litteraturkryss Skriva Birka

Litteraturkryssning

Har du författardrömmar och kanske texter i byrålådan? Stockholmsförfattarna ger dig både verktyg och inspiration under en späckad litteraturkryssning, 6/5.