Kryssningar

Utedack Fartyg Solnedgang Birka

Skärgårdskryssning

21 timmar. Smit från vardagen på en minisemester genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i vårt spa och fynda i taxfreebutikerna.

Langkryss Birka Vinter

Långkryssning

2-4 dygn. Vi jobbar för fullt med nästa sommars långkryssningar. Innan dess kan du följa med på en unik nyhet: SkiCruise till Sundsvall! Eller åka på julkryssning till tomten i Lappland.

Birka tipsar

Noje Barn Tobbe Daniel Trollkarl Skollov Birka

Höstlov@Birka

Åk hela familjen på minisemester 28/10-1/11 med lek, bad, sol, film, godisbingo, X-box Kinect, familjekamp, WiFi och spel. Fartfyllt trolleri av Tobbe Trollkarl 29/10, Daniel Karlsson 30/10.

Måste provas!
Noje Silent Disco Lur Birka

silent disco musik i trådlösa lurar

Äntligen tillbaka! Välj själv vilken typ av musik du vill dansa till. Vi spelar 3 olika musikstilar som hörs i trådlösa hörlurar. Utvalda fredagar och lördagar, kl 23-02.

Kryssning Friskis Svettis Yoga Terrassen Logo Birka

Friskis träningskryssning

Danspass, god natt-yoga, flex soft, cross och workshop, under ledning av Friskis&Svettis. 3/2, 7/4, 12/5 2019

Noje Dj Gloria Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Alltid fullt på dansgolvet på torsdagar! 18/10, 22/11 och 13/12.

Kryssningar Kajpartaj Livemusik Birka

Kajpartaj

Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Underhållning med Duo Jag, Haaks, Tredrag, Hasse Brontén, Marmeladorkestern, Stefan Gunnarsson, Hat Over Hills - inte en lugn stund! 10/11.

play/pause
mute/unmute
fullscreen

fredag & lördag Dansbandshelg

Birka älskar dansband även på helgen. Utvalda fredagar och lördagar blir det non-stop dans till några av Sveriges bästa dansband, 7/12 och 8/12.

Mat Dryck Julbord Vintersmak Fe Birka

Magiskt Julbord

Vi älskar julen! Därför vill vi ge dig en alldeles speciell julbordsupplevelse med klassiska smaker, gnistrande granar och en och annan överraskning. Julbordet serveras 20/11 - 21/12

Kryssning Nyar Fartyg Fyrverkeri Birka

Nyårskryssning

Njut av god mat, champagne och fira in det nya året från första parkett innan vi kastar loss på en festlig nyårskryssning i skärgården, 31/12

Nyhet!
Ski Cruise Skidakare Logo Mindre Ny Birka

Kryssning + skidor = sant Ski Cruise

Ta båten till backen! Följ med oss på världens första renodlade skidkryssning. En maxad weekend med god mat, världens första flytande After Ski och skidåkning i Sundsvall, 2 dygn, 15-17/2

Möhippa, svensexa eller någon som fyller år snart? Hos oss är alla samlade och det finns alltid anledning att fira!