Kryssningar

Byt vardag mot fest och stress mot lugn, långt från vardagens måsten under 22 värdefulla timmar. Har du lite mer tid, rikta blicken mot våra långkryssningar som går under sommaren till resmål som Lübeck, Höga Kusten, Köpenhamn, Tysklands riviera och Gotland.

Fartyg Kvall Solnedgang Birka

Skärgårdskryssning

22 timmar. Smit från vardagen på en kryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i vårt spa och fynda i taxfreebutikerna. En minisemester som ger maximal effekt.  

Kryssning Långkryss Köpenhamn Nyhavn Hamn Birka

Långkryssning

2-4 dygn. Varje sommar kastar vi loss på lite längre upptäcktsresor. Följ med på en riktig kryssning och upptäck Höga Kusten, Lübeck, Köpenhamn, Gotland, Bornholm eller Tysklands riviera. Nya resmål med strandhugg varje dag. 

Birka tipsar

Familj Barn Fartyg Soldack Skargard Birka

Sommarlov@Birka

Åk hela familjen på minisemester full av bus, bad, sol, film, godisbingo, X-box Kinect, familjekamp, WiFi och spel. Kvalitetstid i sommar 25/6-12/8.

Noje Gastartist The Poodles Unplugged Birka

En rockigare höst Birka Unplugged

Unika akustiska spelningar med några av Sveriges mest kända proffsmusiker, 7/9 The Poodles, 14/9 Noice, 21/9 Syd & Ekman, 5/10 Mikael Rickfors, 12/10 Staffan Hellstrand.

Kryssning 4Good Logo Peppboken Forfattare Birka

4good Bokpremiär & boost

Tjejkryssning med releasefest av Stora Peppboken! Träffa författarna, coacher och entreprenörer som delar med sig av sina bästa tips till mer power och pepp i livet. Begränsat antal. 24/8.

Noje Birka Dj Gloria Birka

DJ Gloria

DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul och en och annan tryckare. Det är alltid fullt ös på dansgolvet på torsdagar, 24/8 och 28/9.

Santa Cruise Julkryssning Logo Birka

premiär! Santa Cruise

Världens första kryssning till tomten. Julen 2017 reser vitill en magisk vintervärld i Lappland  och hälsar på hos tomten på självaste julafton. 4 dygn. Avresa 22/12.

Fyrkryssningar Skargard Bathus Birka

Skärgårdskryssning med hembygdsrörelsen

Kryssa med Skärgårdens hembygdsföreningar och Stockholms läns hembygdsförbund. Under kryssningen genom skärgården hör vi berättelser om varje bygd som fartyget passerar, 10/9.

Kryssning Friskis Svettis Dans Logo Birka

Extra datum! Friskis träningskryssning

NYHET! Danspass, god natt-yoga, flex soft, cross och workshop. Allt under ledning av Friskis&Svettis. 3/9, 24/9, 22/10, 12/11 och 19/11.

Kryssningar Restaurangfesten Oktober2017 Birka

Restaurangfesten

Höstens härliga party för dig i restaurang- och hotellbranschen. Mingla med både kollegor och leverantörer, 16/10.

Noje Soul Train Fartyg Logo2

Soul Train Cruise

Bästa musiken, bästa stämningen och dance, dance, dance – följ med på höstens Soul Train Cruise med DJ Josephine, Alex MorenoEric PrydzAxwellDeadmua5 och Per Preinitz med många fler, 7/10

Noje The Fantastic Four Sax Birka

Middag och show med The Fantastic Four

I november är The Fantastic Four tillbaka med en ny krogshow! Välkommen till en helkväll med trerättersmiddag, förstklassig underhållning och härlig fest i Östersjöns enda vinterträdgård.

Noje Kajpartaj Haaks Duojag Tredrag Westin 2017 Birka

Kajpartaj

Kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Liveunderhållning med bl.a Duo Jag, Haaks, TreDrag, Smalare än Thord och Ann Westin - inte en lugn stund! 11/11.