Grupp & Konferens

Konferens eller event? Födelsedagsfest eller bröllop? Vi skräddarsyr alla typer av arrangemang från 10 upp till 1 500 personer. Vill ni hyra hela fartyget så går det också bra. Och ni väljer själva om ni vill hålla till mitt i Stockholm eller kryssa.

Oavsett om ni vill mötas mitt i Stockholm, åka på en konferenskryssning eller ordna ett stort event - vi hjälper till med alla typer av specialarrangemang för både små och stora grupper.

Med totalt 16 konferensrum och 2 400 kvm mingelytor är möjligheterna oändliga. Hos oss ryms allt från en vinprovning med närmsta vännerna till ett event med 1 800 inbjudna.

Se våra aktuella Konferenserbjudanden / Erbjudanden / Grupper

Mitt i Stockholm eller till sjöss

Gruppresor Kajplats155 Stockholm Terrassen Birka

Konferens & Event på Kajplats 155

Konferens i några timmar, en heldag eller som inledning till er konferenskryssning. Välkommen till Kajplats 155 vid Slussen med utsikt över Saltsjön, Gamla Stan och Djurgården. Här finns 800 kvadratmeter ytor för olika typer av event, fyra konferensrum och en stor takterrass.

Fartyg Spegling Kvall Birka

Konferens- och Eventkryssningar

På Birkas kryssningsfartyg finns allt du behöver för att samla ditt team, ordna ett kundevent, konferens eller kick-off! Konferensrum och vinterträdgård för middagar och event. God mat, nattklubb och underhållning, spa och shopping. Och boendet runt knuten. Mycket för pengarna, helt enkelt.

Mat Dryck Restaurang Brasseriet Bankett Birka

Privata Gruppresor och festvåning

Bröllop, födelsedag och andra festligheter. Fira tillsammans med nära och kära på en skärgårdskryssning! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar er.

Gruppresor Dack Sol Birka

Gruppbokning online

Är ni en grupp på minst 10 personer får ni rabatt. Vill ni endast boka hytt, mat och dryck gör ni det enkelt här för upp till 10 hytter. Är ni fler eller vill boka specialarrangemang, ring oss på 08-702 72 00.