Våra hytter

Bo med havet som närmaste granne

Alla hytter ombord på M/S Birka är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort. Du får tillgång till din hytt 30 minuter innan avgång och fram till dess att fartyget lagt till i Stockholm.

För dig som väljer att bo i någon av våra sviter ingår egen VIP-incheckning, du får även gå ombord tidigare om du så önskar.

Seafront Etagesvit

Seafront Etagesvit   /

INKL LYXFRUKOST*
Bättre än så här kan du inte bo ombord! Lyxig och välutrustad svit i två etage. Från det stora panoramafönstret har du härlig havsutsikt föröver.

Praktiskt: Hytten är 2 x 18 m² och utsides belägen på däck 7-8. Rymmer upp till två vuxna och två barn (upp t o m 15 år) i extrabädd (bäddsoffa).

Ring 08-702 72 00 för att boka denna hytt.

Läs mer »

Seafront Svit 2-bädd

Seafront Svit   /

INKL LYXFRUKOST*
Lyxig svit i klassisk, maritim stil. Perfekt för dig som vill sätta guldkant på kryssningen. Från de stora fönstren har du vacker havsutsikt föröver.

Praktiskt: Sviterna är 25-30 m² och utsides belägna på däck 7 och 8. Rymmer upp till två vuxna och två barn (upp t o m 15 år) i extrabädd (bäddsoffa).

Läs mer »

Seafront Lyx 3-bädd

Seafront Lyx  

INKL LYXFRUKOST*
En rymlig och bekväm hytt i klassisk, maritim stil. Stort, vackert burspråk med härlig utsikt över havet och skärgården som passerar förbi. Passar dig som vill ha en lite lyxigare inramning på kryssningen.

Praktiskt: Hytterna är 15,1 m² och utsides belägna på däck 8. Rymmer upp till tre personer.

Läs mer »

Seaview Premium 2-bädd

Seaview Premium  

Bekväma och välutrustade hytter i klassisk, maritim stil. Passar extra bra för dig som reser tillsammans med någon du tycker om. Dessa hytter ligger högt, lugnt och har härlig havsutsikt.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. LCD-TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.

Praktiskt: Hytterna är 10,2 m² och utsides belägna på däck 7 och 8. I hytten finns en mindre dubbelsäng (140 cm bred). Rymmer upp till två personer.


Seaview Komfort 2-bädd

Seaview Komfort   /

Bekväma och välutrustade hytter i klassisk, maritim stil. Passar dig som önskar bo högre upp i fartyget med fin havsutsikt.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.

Praktiskt: Hytterna är 10,2 m² och utsides belägna på däck 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Cabin Design 2-bädd

Cabin Design  

Skärgårdsinspirerade hytter i spännande design av Alexander Lervik. Perfekta valet för dig som uppskattar modern form och reser med någon du tycker om.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. LED TV, öppen garderob, hårtork och telefon. Allergivänlig hytt.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 8. I hytten finns en mindre dubbelsäng (140 cm bred). Rymmer upp till två personer. Renoverade 2014.


Seaview Standard 4-bädd

Seaview Standard  

Ett prisvärt och bra alternativ för dig som vill ha en bekväm och praktisk hytt med stort fönster och havsutsikt.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 4. I hytten finns en säng och en bäddsoffa samt två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Cabin Standard 2-bädd

Cabin Standard   /

MEST FÖR PENGARNA! Vårt mest prisvärda alternativ för dig som vill bo bekvämt och samtidigt ha nära till allt det roliga ombord!

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 4, 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Seaview Ekonomi 4-bädd

Seaview Ekonomi  

Vårt billigaste alternativ för dig som uppskattar att ha ett litet fönster i hytten. Här bor du lite längre ned i fartyget, men fortfarande med utsikt över havet och skärgården utanför.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon. Mindre fönster.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 2. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter passar 3-4 personer.


Cabin Ekonomi 2-bädd

Cabin Ekonomi   /

Vårt billigaste alternativ. Här bor du lite längre ned i fartyget, men fortfarande ovanför vattenlinjen.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.

Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 2. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.


Cabin Design Access 2-bädd

Cabin Design Access  

NYHET! Skärgårdsinspirerade, nyrenoverade hytter i spännande design av Alexander Lervik. Bästa valet för dig med funktionshinder.

Faciliteter: Badrum med dusch och WC (dörr 85 cm bred). LED-TV, öppen garderob och telefon. Allergivänlig hytt.

Praktiskt: Hytterna är 12,7 m² och insides belägna på däck 4. De är fria från trösklar och har även bredare dörr än övriga hytter ombord (92 cm). I hytten finns en säng (58,5 cm hög) samt en bäddsoffa. Rymmer upp till två personer. Bokas på 08-702 72 00.