Det ska vi fira!

Födelsedag, förlovning, bröllop, för att hela familjen är samlad eller bara för att det är onsdag. Det finns alltid anledning att fira!

Vi ordnar allt från stora middagar till möhippa och bröllop. Det enda du behöver göra är att fira och ha roligt tillsammans med nära och kära. Hos oss är alla samlade, med boendet runt knuten. Här finns spa och taxfreeshopping. Och som en extra bonus bjuder vi på dans och underhållning.

Privat mingel eller festvåning? Vi ordnar det mesta! Ring oss på 08-702 72 00 eller mejla oss, så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig.

Erbjudande! Fira-paket
Från 465:-/person

Vid bokning av minst 10 personer
I priset ingår

  • Del i 2-bäddshytt Cabin Standard
  • Middag (kryssningsmeny eller smörgåsbord)
  • Ett glas mousserande vin


Nedan får du några lyxiga tips på hur du sätter guldkant på ditt fira-paket med olika aktiviteter och tillägg.
De flesta bokas via telefon 08-702 72 00 eller e-post salj@birka.se

Sätt guldkant på ditt fira-paket

Mat Dryck Champagne Lyx Birka

Uppvaktning

Vill du ha lite frukt och nötter i hytten medan ni gör er iordning för kvällen? Eller lite bubbel för att fira? Boka vår hyttservice så väntar godsakerna på dig i hytten när du stiger ombord.

Spa Bad Panorama Pool Grupp Birka

Panorama Spa

Härliga behandlingar, utom- och inomhusjacuzzi och bastu med vidunderlig utsikt. Är ni två, testa Duobehandlingen. Är ni fler, hyr hela Panorama Spa för er själva innan avresan.

Taxfree Freeport Shopping Amarone Birka

Amore di Amarone

Köp med något gott hem! Amaronevinet har blivit en riktig favorit i den lite högre prisklassen. Serveras med fördel till lagrade hårdostar, mörk choklad och vilt. Eller bara som det är.

Hytter Seafront Lyx Sovrum Birka

Bo ännu bättre

När du firar kanske du vill bo lite bättre. Då rekommenderar vi vår lyxhytt med klassisk inredning och stort fönster. Mousserande vin och premiumfrukost ingår.

Mat Dryck Vinbar Tapas Birka

Vinbar

I vinbaren på Terrassen finns ett 50-tal av fartygets bästa viner, att smaka på eller köpa med hem. Vinbaren kan också bokas för vinprovningar och mindre middagar.

Mat Dryck Whisky Glas Birka

Whiskyprovning

I whiskybaren har vi mer än 220 olika sorter av den gyllene drycken. Vår kunniga personal har valt sina favoriter till två provningar som du kan göra på egen hand.

Noje Bar Skargardsrouletten Fira Birka

Vip-bord

Vårt casino, inspierat av Las Vegas och skärgård är en separat del av nattklubben. Här kan sällskap från 8-33 personer förboka ett drinkbord och börja festkvällen på topp.

Gruppresor Utedack Kvinnor Tjejer Birka Rose Birka

Möhippa

Umgås och ha kul tillsammans med god mat, massor av underhållning och dans. Mys i vårt spa med havsutsikt och shoppa väldoft, accessoarer och goda viner till taxfreepriser.