Betala enkelt med Klarna Checkout

Vid bokning via birka.se erbjuder vi betalning via Klarna Checkout.

Betalsätt

Betala direkt via kort eller bankkonto

Med Klarnas Betala Direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto och som du bekräftar med BankID. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos Klarna (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med enbart Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID.


Klarna delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank. Betalning med autogiro erbjuds kunder efter en godkänd kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning inhämtas.

Kort (kredit eller debitkort)

Du kan även välja att betala direkt med Visa eller Master Card. Du fyller i kortnummer, cvc och slutdatum för kortet och köpet genomförs via ditt korts betalningsutgivare.

Betala senare

”Få först. Betala sen.” betyder att du kan vänta gratis i 14 dagar innan du betalar.

Hur fungerar det?

Det vanligaste är att fakturan skickas till mejladressen du anger när du gör ditt köp, men i vissa fall skickas den via post. Därför kan det dröja olika lång tid innan du får fakturan, eftersom den skickas i samband med att din beställning skickas.


Hantera dina fakturor

Logga in här eller via Klarnas app för att se och hantera alla fakturor. Du kan till exempel betala med ett klick eller förlänga betaltiden.

Dela upp

Nu kan du enkelt dela upp din faktura på 3, 6 eller 12 månader. När du väljer att delbetala inkluderas fakturan i din kontofaktura som skickas till dig i mitten av kommande månad.


Dela upp din faktura:

1. Logga in här eller i Klarnas app.

2. Välj vilken faktura du vill delbetala.

3. Klicka på “Betalalternativ” och sedan på ”Delbetala”.

4. Välj antalet månader som du önskar att delbetala. Klart!


Logga in i Klarnas app här.

Klarnas villkor för delbetalning hittar du här.

PROBLEM? INGA PROBLEM.

Oavsett vilken tid på dygnet du får problem så finns Klarna tillgängliga på chatten och hjälper dig att hitta lösningen. Börja med att logga in i Klarnas app eller klicka här.